Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a biztonságosabb?!
Figyelt kérdés
melyik megbízhatóbb? gumi vagy tabletta? :S kérlek értelmes válaszokat2014. jún. 18. 11:51
1/3 anonim válasza:
az önmegtartóztatás!
a gumi elszakadhat és a lány terhes lehet.. vagy elkaphat valami nyvalyát.. és csípni fog amikor pisil, begyullad, gennyes lesz stb....
a tabletta nem is mindig használ, felborítja a hormonháztartást, volt olyan is már, hogy valaki szívrohamot kapott emiatt és meghalt, és perze itt is elkaphat a lány valami fertőzést és betegséget, vagy a lánytól a fiu is
gennyes, begyulladt, vérző, fájó pénisz vagy hüvely... én egyiket sem választanám!
szerintem egy kis kamatyolásért egyik sem éri meg
2/3 anonim válasza:
Mindketto egyutt na az a legbiztonsagosabb. Az a baj hogy a tabletta ha nem veszi be vagy tortenik valami akkor mar nem hat. Az ovszer viszont mukodik ha nem szakad el. En az ovszerre szavaznek. Ha csak az egyik lehet.
3/3 anonim válasza:
Szerintem mindkettőt használd.Ártani nem árt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!