Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet "házilag" megakadájozni a terhességet?
kikell belőle szívni mint a kígyómérget..
vagy eseményutáni tabletta.
Utána rögtön forróvizes zuhany csökkenti az esélyt. De nem zárja ki. Teljesen sehogy. Csak 72 órás tablettával.
(Amúg "megakadályozni")
hűhaa...
Nos nagyjából most már 20 éve élek rendszeres nemi életet, de szakadt gumim még nem volt.
Mi a fenét csináltok, hogy állandóan szakadt gumikból olvasok? Drifteltek odabent, vagy mi a fene?????
Semmit. Esemény utáni a legbiztosabb. Keressetek fel egy nődokit 72 órán belül, először telefonon érdeklődjétek meg, hogy kell a szülő is az esemény utáni felírásához. (vagy valakitől tudjátok meg, aki fixen tudja, mert én ezt nem tudom) akár kell, akár nem mindenképpen szerezzétek be, mert abortuszkor mindenképpen megtudják, ha eltitkolja féllidő után pedig már abortusz sincsen, és akkor már tuti anyuka kell.
Szóval reménykedjetek, hogy nem kell szülő hozzá, ha mégis akkor pedig ne habozzatok, mert k. szorít az idő. Ha baj lesz, akkor komoly zűrben vagytok.
7-es ugye csak viccelsz?
Ezt még olvasni is rossz volt!
És kérdező énis a 72-órás tablettára szavazok!
(amúgy énis kiváncsi lettem h,hogyan szakadt ki a gumi?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!