Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okozhat terhességet?
A barátnőm szűz volt az ujjamon nagyon minimális előnedv volt, és bedugtam kb 2x a hüvelyébe majd eszembejutott h ilyen ujjal nem kéne...átváltottam a másik kezemre (menstruáció 1.napja után 15 nappal volt) lehet terhesség?
Kérlek normális válaszokat!
Te előnedved vagy a csaj-é?
Amugy mivel megjött neki ezért nem lesz terhes
Azt azért tudd, hogy ha a normálistól nincs sokkal hosszabb ciklusa, akkor EKKOR a legnagyobb a valószínűsége a terhességnek!
Nem azt mondom, hogy ennyitől az lesz, hanem azt, hogy ilyenkor kéne a legkevésbé barmulni!
Nem térdeltem köztetek, nem néztem mikroszkóppal az ujjad, hogy tényleg volt-e rajta fickándozó kisfickó, úgyhogy nem tudok százalékot mondani.
Az tény, hogy rohadt szerencsétlennek kellene lennetek ahhoz, hogy előváladékos ujjal felcsinálhasd (már bocs a kifejezésért).
Viszont az is tény, hogy azoknak, akik nem akarnak gyereket, sokkal könnyebben összejön a "semmitől" is,
míg akik akarnak, azok akár hosszú-hosszú évekig is próbálkozhatnak és mégsem.
Ha nem akarsz meglepetést, akkor tartsd be két tanácsot, és nem kell többet idejönnöd ilyen kérdésekkel!
1) ne nyúlkálj meggondolatlanul sehova. Hagyd, hogy ő kényeztessen téged, és te is csak vele törődj, ne a farkaddal!
2) A micsodátokat még az előjáték keretén belül se dörgöljétek össze gumi nélkül!
+ extra: tanuld meg, hogy működik a női ciklus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!