Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal lefeküdtünk, de nem ment el bennem. Mégis félünk, mert az előcseppek is okozhatnak terhességet. Vettem be Escabelle tablettát /kb.24óra múlva/ Barnás foltok a bugyimon. Lehetek terhes?
Ha vettél be esemény utánit, akkor kizárt a terhesség.
Viszont inkább húzzatok gumit, mert az esemény utánit csak félévente egyszer lehet.
Meg is érdemlitek, ha eltilt titeket egymástól, hisz amíg nem tudtok felelősségteljesen szexelni, a párkapcsolathoz sem vagytok elég érettek.
Lehetsz terhes, hiszen az esemény utáni sem 100%-os, viszont nem valószínű, hogy az vagy. A barnás foltok valószínűleg a tabletta hatásával vannak kapcsolatban.
Az Escapelle, nem?
Amúgy szerintem nem lehetsz terhes, csak a hormonbomba miatti dolog ez.
Én meg csak gratulálni tudok, hogy eseményutánit vettél be. Akkor minek szexeltetek??? Miért nem gondolkodsz? Esemény utánit akkor KELL bevenni, ha "baleset történt", nem pedig gumi nélküli szex után, aminek vége sem lett. Az esemény utáni komoly dolog, igen komoly bajokat tud a későbbiekben okozni (konkrétan meddő is lehetsz miatta), úgyhogy nem szabad kapkodni, mint a cukrot, csak mert felelőtlen vagy és rástresszelsz a dolgokra.
Nem azért, hogy bátorítsalak, de az "előcseppeknek" igen kis esélyük van teherbe ejteni. Ahhoz, hogy teherbe ess több millió rendes spermára van szükség, nem előváladékra, de természetesen előfordulhat. A volt barátnőmmel, mielőtt tablettát íratott fel magának, hónapokon keresztül szexeltünk pusztán megszakításos módszerrel. Kevesebb rá az esély, mint amennyire rá görcsölsz, de pont a balesetek elkerülése végett, és kényelmes szex miatt nem tanácsos csinálni. Inkább írass fel te is tablettát, ha a gumit nem szeretitek. De ne kezdj el rögtön eseményutánizni, ha nem történt semmi, mert marhaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!