Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor leszek védett teljesen?
1 hét a tájékoztatók 50% szerint 1 hónap a nődokik 100%-a szerint
Tehát 1 hónapig gumi vagy semmi
Amúgy nem kell percre pontosan ugyan akkor szedned. Volt hogy másnap reggel szedtem be és 3 éve szedem, egyszer nem estem teherbe. Ne stresszezd túl. :-D
Szerintem már mehet gumi nélkül, én is csak egy levelet szedtem be! :)
mikor kezdted el szedni?
amikor megjött már az 5. szemet vetted be? azt a menzesz első napján vagy 2-5. napján kell elkezdeni szedni, nem korábban
és ennyire nem kell percre pontosan szedni, csak nagyjából azonos időben és 12 órán belül pótolni, ha elfelejted
12 órán túli csúszás esetén nem eltolni kell az időpontot, hanem egy hétig kiegészítő védekezés
ha meg időpontot akarsz változtatni, azt a legegyszerűbb az új levél első szeménél, és akkor nem kavar be
ennyire nem fontos a másodpercre pontosan akkor bevenni
és szerintem védett vagy, hiszen az egy hét kiegészítő védekezésen is túl vagytok, azóta megvolt a megvonásos vérzés is, és elkezdted az új levelet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!