Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem a dolgokat, mikor leszek védett teljesen?
1. a 13. tablettát 13 órával később vettem be, de mivel azt írta a tájékoztató h védett vagyok, engedtem h belém elvezzen néhány nappal később a barátom.
Tényleg védett voltam?
2. a 17. tabletta bevétele után hasmenésem volt, ezért vettem be egy másik tabit is
a többit a többi napokon rendre beszedtem (csak utána olvastam a tájékoztatóban h abba kellett volna hagynom, és csúszott volna a mensim)
Mikor leszek újra védett? következő levél hányadik szeménél kb?
Tudom h nőgyógyászt kellene kérdeznem, de sajnos most nem érem el.
Vki volt hasonló helyzetben?
Előre is köszönöm a választ!
hát én is 1,5 éve szedem, és remélem h nem lesz baj...
amíg nem ebszélek a nőgyógyászommal, addig gumizunk mindenképp (mert a 3. héten volt az a kavarás a bevétellel)
én bízom a gumiban is megszakítással egybekötve :)
akkor szerintetek most is védett vagyok?
Milyen gyógyszer ez, hogy azt írja a tájékoztatója, hogy 13 óra késés ellenére is védett vagy?
12 órát szoktak írni.
ábra 2. hét (itt nem írja h védekezni kell, csak az 1. és a 3. héten kell ilyen esetben)
Köszi. Több gyógyszert ismerek, de egyik se tesz különbséget aszerint, hogy melyik héten hagyod ki. Ez új.
Viszont:
a 17. tablettát hány órával később pótoltad (a hasmenés miatt)?
Azt is 12 órán túl? Csak akkor írja, hogy hagyd abba vagy folytasd a következő levéllel szünet hagyása nélkül...
Egyébként én a 7. tablettáig várnék, addig védekeznék pluszban is. 7 nap szokott lenni mindig a "standard", annál többet nem szoktak javasolni.
hasmenés után 2 órával pótoltam, tehát a bevett tabi után 3-4 órával
köszönöm a válaszod, akkor a 7. szemig védekezünk mással is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!