Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Yadine fogamzásgátló tapasztalatok tényleg megnő tőle a mellem?
nem!
előtte teljeskörű kivizsgálás kell.
ja, migrén: ha mellette fáj a fejed, akkor neke egyáltalán nem szabad hormonosat szedni. én is igy voltam vele.
Először mindenképp nődokihoz menj, utána írathatod házidokival.
A mellnövésről annyit, hogy én a héten fogom befejezni az első levelemet, de még mindig húzódik a mellem, ergo nőnek :') És azért észre is lehet venni - most már kitöltöm a melltartót :D
Migrénes dolgot pedig a dokival kellene mindenképp megbeszélni, mondd neki, hogy volt ilyen gondod már. :)
aha értem.. a nő doki mit csinál a múltkor is random felírt egy gyógyszert amúgy azt olvastam a yadine- jó.
Azért megpróbálom a háziorvossal elintézni.
Félek a vérvételtől utálom a tűt..:(
köszönöm a válaszokat. Akkor lehet marad a gumi..
persze h kell teljes kivizsgálás...
én tapasztaltam, kitöltöttem végre fullra a kosarat. pár hét/hónap alatt. nem híztam tőle, ami van azt az életmódomnak tudható be.
a dokitól kell a migrénes dolgot megkérdezni.
a vérvételtől meg ne félj, én vagyok a legtűfóbiásabb egyén, reszketek még az állkapcsom is ha meglátom h közelít felém (vicces, hogy érzéstelenítéssel is foglalkozom mellesleg) de ne egy vérvétel miatt nehogy ne vizsgáltasd ki magad, főleg ha korábban mást is szedtél, fontos tudni h milyen hatással volt/van/lesz rád.
Értem..bár tele van káros anyagokkal nem biztos hogy megéri-e szedni ha utána migrént kapok tőle..
Jó megfontolom nekem meg vér és tű iszonyom is van.
aztán meg azt se bánom ha terhes lennék na jó egy kicsit, de óvszerrel az is kizárható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!