Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátló tabletta mellett maradt meg (/nőtt meg) a libidótok?
Én 7 év alatt már többféle gyógyszert kipróbáltam, de a libidómmal soha nem volt probléma.
A Diane 35 volt nekem az első, utána a Regulon, aztán a Cypromix, és most pedig Qlaira-t szedek.
Az első háromtól azért más jellegű bajom volt (fejfájás, depresszió, vérzés 2 héten keresztül), de a Qlaira az nekem most tökéletes, pedig már 3 éve szedem. 29/N
Megkérdezhetem hogy gyogyszer szedésének abbahgyasát követően mennyi idő után távoztak azok a felhők?
én most szeretném abbahagyni mert annyira csökkent a lbidióm a nuvaringtől, hog kezd rámenni a kapcsolatom emberi értinzéstől rosszull vagyok..páromtól se esik jól egy simogatás se...
Hát szerintem gyakorlatilag azonnal.
Már az első héten kezdtett tisztulni a fejem, meg aktívabb lettem, jobban élveztem mindent (pl futás, vagy csak valami szép dolgot látni, hallani), meg kevésbé voltam éhes..és akkor ez napról napra jobb lett, pár hét maximum szerintem ,de szinte azonnal sokkal jobb lesz a hangulatod, mert látod a javulást..legalábbis nálam igy volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!