Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátló módszert alkalmazzak?
Figyelt kérdés
A barátommal már egy jó ideje együtt vagyunk és kezd komolyabbra fordulni a kapcsolatunk..Én nagyon félek hogy terhes leszek.Nem használok semmi gyógyszert, és sok rosszat is hallottam róluk..Szűz vagyok én is és a barátom is..segítsetek kérlek!:) 16/L2014. máj. 28. 13:53
11/15 anonim válasza:
Hát így, simán elmondod neki. :D Nem kell ezzel sietni, még gyerekek vagytok.
12/15 anonim válasza:
Figyelj csak, én értem, hogy nehéz a helyzet, de a szüzességedet soha, de soha ne vesztísd el belső kényszerérzetből. Ha megsértődik, menjen. Ez nem ilyen téma. Ha emiatt megsértődik, vagy elhagy, hidd el nekem, jól jártál, még ha fáj is először. Persze ilyen messzire nem kell menni... de nyugodtan állj ki az akaratod mellett.
13/15 anonim válasza:
Ha ennyire rettegsz az egésztől, még nem biztos, hogy itt az ideje. Nem lehet úgy normálisan szexelni, hogy közben attól parázol, hogy teherbe esel.
Normálisan kell védekezni, nem aggódni.
Az esemény utáni pedig arra való, hogy ha baleset történik, akkor megakadályozza a bajt. Egyrészt nem lehet túl gyakran szedni, másrészt röpke 5-6 ezer forint egy darab tabletta.
Ilyen idős korba óvszert kell használni.
14/15 Bukor Peti válasza:
ha még nem szeretnéd, akkor szerintem megérti a barátod.
15/15 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat!:))
2014. máj. 29. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!