Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátló módszert alkalmazzak?
Figyelt kérdés
A barátommal már egy jó ideje együtt vagyunk és kezd komolyabbra fordulni a kapcsolatunk..Én nagyon félek hogy terhes leszek.Nem használok semmi gyógyszert, és sok rosszat is hallottam róluk..Szűz vagyok én is és a barátom is..segítsetek kérlek!:) 16/L2014. máj. 28. 13:53
1/15 anonim válasza:
Szia! Szerintem az óvszer a legalkalmasabb védekezési módszer :). Véd a nem kívánt terhességtől és a nemi úton terjedő betegségektől . Az óvszert meg tudod venni gyógyszertárakban, drogériákban és szupermarketben :) Remélem tudtam segíteni :) 19/L
3/15 A kérdező kommentje:
És melyik gumi a legjobb?Köszönöm a válaszokat!:)
2014. máj. 28. 14:13
4/15 anonim válasza:
Durex ultra thin
De nezzetek meg a mereteket, nem tom mekkora a pocse a pasidnak.
5/15 A kérdező kommentje:
16,5cm hossz;4cm vastag
erre melyik gumi a megfelelő?
2014. máj. 28. 14:43
6/15 anonim válasza:
Barmelyik atlag gumi. Ne extra nagyot vagy kicsit vegyetek. Csak sima atlagosat.
7/15 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat!:) még annyit hogy az úgy biztonságos lesz ha gumit használunk és esemény utáni gyógyszert veszek be?? én arra gondoltam hogy mondani fogom a barátomnak, hogy mielőtt elmegy, vegye ki(igaz hogy gumival csináljuk, de én nagyon félek!:/)
2014. máj. 28. 15:41
8/15 anonim válasza:
Az eseményi utáni akkor kell, ha kiszakad a gumi. Egyébként poénból ne vegyél be mert hatalmas hormonbomba a szervezetnek. Ez egy végső megoldás, nem cukorka. Ha óvszerrel védekeztek és a végén mindig ellenőrzitek, hogy rendben van-e a gumi, akkor nem lehet baj.
9/15 anonim válasza:
ha ennyire félsz ne szexelj. nem rosszindulatból mondom, én is voltam így. hidd el, eljön az az időszak, lehet nagyon hamar, amikor már nem leszel tőle ennyire ideges.
10/15 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy mondjam meg a barátomnak hogy nem szeretném még ezt..megérti, mert már mondtam neki, de nekem kellemetlen, hogy mindig visszautasítom:/ és köszönöm a válaszokat!:)
2014. máj. 28. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!