Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló mellett teherbe eshettem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Most szedetem 3. levél fogamzásgátlómat, Corenelle, az első levélnél semmi gond nem volt, meg is jött a második hónapban nagyon kevés vér jött, de gondoltam nincs baj... a mostani hónapban pedig sokszor furán érzem magam, gyakran idegbeteg, érzékeny vagyok, egyszer elvagyok aztán sírok a derekam és a hátam is fáj néha...néhány napja el is ájultam. Először csak azt hittem hogy hányingerem van, aztán egyszer csak "eldobtam magam". Valami hormonális probléma lehet, vagy akár terhesség...?? a tabletta szünetig még 4 nap van vissza.2014. máj. 27. 22:44
2/8 anonim válasza:
A fogamzásgátló hatása.Helyedben nem szedném.
3/8 anonim válasza:
az orvosnál van ultrahang. itt nincs
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat, pénteken megyek orvoshoz, de addig is kiváncsi voltam véleményekre, lassan megy az idő ilyenkor :/
2014. máj. 27. 22:47
5/8 A kérdező kommentje:
ja és néhány napja van barna folyásom is, enyhe, de ez sem normális ilyenkor tudtommal.
2014. máj. 27. 22:48
6/8 anonim válasza:
Az első két-három hónapban lehetnek ilyen mellékhatások. De azért kérdezd meg a dokidat.
7/8 anonim válasza:
a fogamzásgátlók hormonális alapon működnek így valószínűleg az okozza a zavart én a helyedben leállnék a szedésével de csak a doki tud biztosat mondani....
ami pedig a terhességet illeti nem valószínű de a tabletta sem garancia....
8/8 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál. A gyógyszert most csak 1hónapra írta fel,meglátjuk,milyen hatással lesz most rám.
2014. jún. 6. 03:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!