Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek mennyi az esély...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi az esély rá hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Tegnap a menstruációm 3 napjában voltam, és közös megbeszélés alapján megbeszéltük hogy nem bírjuk ki.Az aktus közben, illetve végén azt vettük észre hogy a gumi nincs rajta..és eléggé valószínű hogy elment..bár nem tudjuk hogy bennem-e.14 éves vagyok és nekem végem ha teherbe esek. mert még azt sem tudják a szüleim hogy jó rég túl vagyok az elsőn..:(Szerintetek? mit csináljak? Vegyek be 72 órásat? Vagy mivel a mentstruáció alatt történt ne aggódjak?,..
2009. dec. 27. 10:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

vedd be a 72 órásat mindenképpen

attól, hogy menstruálsz még lehetsz terhes. igaz, hogy kisebb rá az esély, de lehetsz.

2009. dec. 27. 10:52
 2/16 anonim ***** válasza:
59%
pff látszik h 14 vagy.nem vettétek észre h nincs rajta gumi..nem tudod h elment e.ez meg a vegyek be egy 72 órásat nem úgy megy h elszaladsz a gyógyszertárba és veszel egyet.elkell menned a nőgyógyászhoz és mivel kicsi vagy még mehetsz anyukáddal. és am se olcsó.remélem kapsz egy fülest mellé
2009. dec. 27. 10:53
 3/16 anonim ***** válasza:
36%

végén vettük észre ::D:D

amúgy nem lehetsz terhes a 3. napon, akkor már a méhfal nagy része levált.

nem jó mikor mindenki 72 órást akar tömetni a gyerekekbe.

2009. dec. 27. 11:04
 4/16 anonim ***** válasza:
én úgy jártam hogy a párom elment a gumiba bennem és mikor kiszállt akkor a gumi bennem maradt.hát megijedtem de hála az égnek nem került a hüvelyemben legalábbis nem lettem terhes.de nagyon izgultam
2009. dec. 27. 11:05
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

de tényleg, ő nem érezte, hogy nincs rajta gumi? és nem tudja, hogy beléd élvezett-e? most őszintén, hiszen elélvezett! szerinted azt nem érezné? jókat kamul a barátod, te meg beveszed...

és irány a 72 órásért! amit a tinédzserambulancián kell feliratni egy nőgyógyásszal és jópár ezer forintért kiváltani a gyógyszertárban. nem adják ki recept nélkül.

mellesleg annyira érdekelne, hogy milyen, amikor egy 14 éves lány arra jut, hogy "nem bírja ki" szex nélkül...pf:)

2009. dec. 27. 11:06
 6/16 anonim ***** válasza:
biztos a barátja beszélte bele főleg ha nem 14 éves
2009. dec. 27. 11:10
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sántít a történet. Mi az, hogy nem tudja, hogy hol ment el?

Szerintem valószínűbb, hogy "nem bírtátok ki", és gondoltad, hogy a 3. napon nem lehet nagy gond, ezért durr bele gumi nélkül, csak most az akció után be vagy sz@rva, hogy talán mégis anyukának fognak hívni 9 hónap múlva...

Ismerek olyan nőt, aki menzesz alatt lett terhes, szóval, ajánlott a tabletta, de nőgyógyászhoz kell érte menni, és nem olcsó (4-5ezer).

És nem tudom, hogy mit értesz "jó rég" alatt, mivel aki 14 alattival lefekszik, azt le is csukhatják, ha kiderül.

2009. dec. 27. 12:00
 8/16 A kérdező kommentje:
Tudjátok tegnap óta nem beszéltünk mert rendesen összevesztünk a dolog után.Aki normálisan válaszolt annak köszönöm szépen a segítséget de most talán a számonkérés és a lehordás az amire a legkevésbé szükségem van.
2009. dec. 27. 12:04
 9/16 A kérdező kommentje:

Amúgy meg az ár most tök mind1..és igenis volt rajta gumi.de mondom azóta nem igen beszéltünk.mert a történet egy házibuliban zajlott le..gondolom így már elég sok hogy miért nem vettük észre stb.

Igen mindannyiotoknak igaza van hogy be vagyok szarva de szerintem ez elég érthető.

2009. dec. 27. 12:09
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Védekeztetek óvszerrel, ami utána valószínű lecsúszott, gondolom benned maradt, ez előfordul, velem is megtörtént számtalanszor, pedig én már huszonéves vagyok. Menstruáció harmadik napján voltál, nem leszel terhes. Igaza volt annak, aki azt írta, hogy ne vedd be. A te fiatal szervezetedben borzalmas kavarokat okozhat. Csak akkor vedd be, ha a nőgyógyász javasolja, ahhoz viszont tényleg el kell mesélned neki a történetet, hogy menstruáció harmadik napján történt, hidd el ő sem fogja ajánlani.
2009. dec. 27. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!