Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátomnak kicsi a pénisze .17cm . Milyen méretű óvszert vegyek?
Figyelt kérdés
Ami most van nekem az 53 mm de az nagy lesz neki2014. máj. 4. 18:45
11/35 anonim válasza:
az átlag 15 cm. mégis mekkora kell neked? próbáld bálnával ha nem elég a 17 cm.
12/35 anonim válasza:
Arra még nem gondoltál hogy már annyira szétk**úrták a pinádat, hogy meg sem érzel egy átlagos péniszt?
13/35 anonim válasza:
"Nem a zsömle kicsi, a pofád nagy"
14/35 anonim válasza:
Kezno urat szeretném kijavítani, a hüvely nem marad úgy egy nagyobb pénisz után sem, ahogy kisbaba méretű sem marad szülés után. Nem védem a kérdezőt, aki nyilván valóan troll és én is overdoset javasolom alá szeretettel, csak azért mégis csak tényekről beszélünk.
15/35 anonim válasza:
Már miért lenne nagy neki? Mekkora tajparaszt vagy te amúgy is.. Sajnálom a párodat...
16/35 anonim válasza:
Nyugodjon meg uram, én sem ma jöttem le a falvédőről, dehát ilyen kérdésekre nem vagyok képes normálisan válaszolni.
18/35 A kérdező kommentje:
3 cm a vastagsága. De akkor milyen méret kell?
2014. máj. 4. 19:05
19/35 anonim válasza:
De a legjobb benne, hogy tudja hogy kicsi és megkérdezi milyet vegyenXD Gondolom kisebbet idióta!
20/35 anonim válasza:
*Hölgyem. Kenzo úr, Hölgy vagyok. :*
nem lesz az nagy neki, az átlag gumik ekkorák, nyugodjál meg szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!