Lehetséges, hogy nem szakadt át a szűzhártyám szex közben, mert a barátomnak túl kicsi a pénisze?
Figyelt kérdés
Tegnap csináltuk először a barátommal.De nem fájt,nem is véreztem,a barátom pénisze elég könnyen belém csúszott.(Mondjuk eléggé fel voltam izgulva)Nem valami nagy a pénisze(szerintem normális méretű), de ő nem volt annyira felizgulva.Később feldugtam magamnak egy fogkefe szárát és éreztem valami akadályt,ami fájt(úgy mint ez előtt).2008. nov. 29. 21:21
1/7 anonim válasza:
lehetséges, hogy nem szakad át elsőre!
2/7 anonim válasza:
Ha egy fogkefe szárát dugtad fel magadnak, akkor már lehet, hogy a méhszájadat érezted.
3/7 anonim válasza:
feldugtad a fogkefe szárát? te jól vagy? Kíváncsi lennék hány éves vagy!!!
4/7 anonim válasza:
Az lehetséges! Amikor átszakad a szűzhártyád akkor azt érzed ezt így kívülálló ként nem lehet megmondani.de sztedm próbálkozzatok még és akkor.... Puszika
5/7 A kérdező kommentje:
Ne nézzetek hülyének a fogkefe miatt.Nem vagyok olyan fiatal. Nem szoktam ilyet csinálni.Csak tudni akartam hogy mire számitsak legközelebb.Akkor lehet hogy legközelebb elszakad és fájni fog?
2008. dec. 3. 22:25
6/7 anonim válasza:
..azért ne dugd be a fogkefét..nem biztos, hogy fájni fog-óvatosan kell kezdeni.Ne arra gondolj, hogy hátha fájni fog..
Laci
7/7 anonim válasza:
Nem feltétlen szakad el az első alkalommal, még akkor sem, ha a pasinak oriási szerszáma van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!