Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha átszakad a szüz hártyám...

Ha átszakad a szüz hártyám akkor is észre veszi a pasi hogy szüz vagyok? és ugyan ugy fog fájni a szex mintha meg lenne a szüzhártyám?

Figyelt kérdés
2008. okt. 26. 16:53
 1/6 anonim ***** válasza:
mitol szakadna at?
2008. okt. 26. 17:02
 2/6 A kérdező kommentje:
tampon
2008. okt. 26. 17:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Tampontól átszakadhat, sőt még sportolástól is. Amúgy igen észreveszi a pasi. Hiszen kikell tágítania egy lyukat.
2008. okt. 26. 17:49
 4/6 A kérdező kommentje:
elég tág vok,2 ujjam is befér
2008. okt. 26. 18:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Szex elött nekem is befér a két SAJÁT ujjam, de ha a barátom ujjazott akkor 1 is alig ment be..
2008. okt. 26. 18:42
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A szűzhártya olyan vékony kis valami és olyan pici ,hogy nem attől fáj az első szex..hanem mert kicsit mindenki ideges és ettől kicsit görcsösebb ott is..akkármennyire is nem félsz és fel vagy izgulva...az első mégis az első:)És szerintem a barátod akivel először leszel...ha már lefekszel vele akkor nyílván megbízol benne annyira hogy tudja ő az első neked...

2008. okt. 26. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!