Ha 1 pasi azt mondja, hogy már nem szűz akkor arra rá lehet jönni szex közben vagy nem?
Figyelt kérdés
csak kíváncsiságból kérdezem am meg a pasik rátudnak jönni h a csaj szűz e még?2009. jún. 24. 19:34
1/10 anonim válasza:
Hát ha mondjuk csaj vérzik mivel az első meg isszonnyatosan fáj neki akkor persze h rátudnak jönni :D fiúknál nem tudom... :/ szerintem nem lehet megkülönböztetni csak nem olyan gyakorlott a szexben...
2/10 anonim válasza:
Jaja, max azt lehet észrevenni hogy gyakorlatlan, gyorsan elmegy, nem találja a lyukat :D
3/10 anonim válasza:
Észre lehet azért venni egy fiúnál,hogy neki még ez az első.Furcsán,zavartan,meglepődötten viselkedik,sokszor nem tudja mit csináljon.
A lánynál ugyan ez,ráadásul ott ott van a szűzhártya(ha ott van)
5/10 anonim válasza:
ja an csaj vok és nekem elsö nem vérzett és nem is fájt
6/10 anonim válasza:
Nekem nem hitte el a párom, h szűz voltam. Kb 3 óráig tartott a "játék" és eléggé aktív voltam. Nagyon jó érzés volt, és csak csináltam csináltam, hogy minél jobb legyen, de nem mentem el csak nagyon sokára. Hát azért az eléggé szarul esett, hogy nem hitt nekem, de ez van :S
7/10 anonim válasza:
Szerintem egy pasinál is kiszúrható, márcsak a technika miatt. Egy lány esetében meg mindenképp mivel érezni hogy még megvan teljes egészében a szűzhártya :D de hogyha elég tág és nem fáj neki akkor előadhatja hogy ő már nem szűz, van ismerősöm aki bejátszotta mert cikinek tartotta (szerintem nem éri meg). Dehát az Ő dolga.
ennyit erről :)
8/10 anonim válasza:
20.19
nekem sem vérzett amúgy... legalábbis az első nem
9/10 anonim válasza:
Nekem az egyik volt barátom azt hazudta hogy már nem az,sőt a falu bikájának állitotta be magát (már itt is gyanithattam volna:D) . a legszánalmasabb az volt,hogy elérkezett a nagy pillanat,előveszi az ovszert,ÉS KIKGÖRGETI. Lebukott szegény:-)
10/10 A kérdező kommentje:
XD az utolsónak------>hát az nagyon nagy lehetett XD
később még foglalkoztál a "bikával" Ezek azt hiszik totál hülyék vagyunk XD
2009. jún. 26. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!