Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hisztek azoknak a buta pletykáknak, hogy valaki fogamzásgátló HELYES szedése mellett teherbe eshet?
nem hiszek benne. volt pár ismerősöm, aki teherbe esett mellette, de előbb-utóbb mind bevallotta, hogy nem szedte rendesen.
pl jó pár éve attól volt hangos a média, hogy Albert Györgyi fogamzásgátló mellett esett teherbe, és biztos azért, mert pszichésen annyira akarta a babát. ja, meg antidepresszánst szedett mellette, ami nem kicsit gyengíti a hatását. na ennyit erről.
Nem buta pletyka. Velem megtörtént, és nyilván magamnak hiszek. Egyik módszer sem 100 %-os.
Anyukámnak spirál mellett is sikerült.
3-as vagyok.
Offkorsz, a rendes szedésbe nekem beletartozott az is, hogy nem volt se hányás, se hasmenés, se antibiotikum, se gyógytea. Minden egyes tablettát beszedtem, szinte percre pontosan (telefon jelzett).
Ez nem buta pletyka, hanem tény.
Bizony tökéletes alkalmazás mellett is előfordulhat terhesség, bár nyilván elég kicsi az esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!