Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló abbahagyása után milyen tünetek lehetnek?
Figyelt kérdés
Úgy tudtam, hogy van még egy levél nálam de tévedtem ezért ebben a hónapban nem szedek fogamzásgátlót. Egyébként is úgy hallottam, hogy x évente kell szünet és már kb 3 éve szedtem. Szokott ilyenkor valami szokatlan lenni pl folyás vagy ilyesmi?2014. ápr. 28. 22:52
2/10 A kérdező kommentje:
Mitől lenne terhesség?
2014. ápr. 28. 22:58
4/10 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam hogy egyből védekezés nélküli szexre gondoltam hol láttok ti ilyet? Szövegértés 1-es. De ha megszűnik a hormon "utánpótlás" és az előidéz valamit szeretném előre tudni de akkor inkább felhívok egy nőgyógyászt ha itt csak erre számíthat az ember
2014. ápr. 28. 23:06
5/10 A kérdező kommentje:
Csak hogy azoknak a tapasztalataira voltam kiváncsi akik már abbahagyták a fogamzásgátlót mert ez nem ritka jelenség.
2014. ápr. 28. 23:12
6/10 anonim válasza:
Nem ritka, de mindenhol le van írva, hogy mik lehetnek, és ez az oldal is hemzseg az ilyen kérdésektől. VÁLTOZÓ, kedveském. Valóban tanácsos a szünet, de 3 évente, és van, aki tizenévig is szedi folyamatosan. Nem fogom leírni újra a nyolcezer lehetséges tünetet, késést, satöbbit, én is most tettem le, és tudok olvasni a neten, plusz tudok beszélni az orvosommal. Foglald el magad.
7/10 anonim válasza:
Minek szedted három évig, ha fogalmad nincs, mik történhetnek, mikor abbahagyod? S miért nem jársz éves kontrollra, és nőgyógyászhoz konzultációra, ha nem tudod, hány évente kell szünet? Jaj.
8/10 A kérdező kommentje:
Ebből honnan jön hogy nem járok orvoshoz? Megkérdezi minden rendben van e mikor volt az utolsó menzeszem és kész. Istenem ez a lekezelő hangnem nagyon feljebb valónak képzelhetitek magatokat mert sziveskedtek válaszolni egy kérdésre ha nem tetszik ugord át nem kell itt szapulni az embert
2014. ápr. 28. 23:57
9/10 anonim válasza:
Úh, te milyen ostoba vagy... amikor megkérdezi, hogy minden rendben-e, akkor mondjuk feltehetnéd a kérdésed. Az orvos önmagától nem fogja megkérdezni... Neked vannak kérdéseid, problémáid, neked kell kérdezni. Az orvos azért van. Nem pedig itt kérdezgetni és hőbörögni, ha valaki nem érdemi választ ad. Kedveském!
10/10 logisz válasza:
Miért kell igen hangnemben válaszolni? Ennél idiótább kérdések is elhangzottak itt... Kíváncsi valamire és kész, nem kell egyszerre bunkózni!
Amúgy én is nem régen hagytam abba, nekem azóta görcsöl a hasam, nem vészes. Nekem erre gyógyteát javasoltak, meg persze türelmet, mert el fog múlni. Más nem igen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!