Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátló bevétele után kicsivel több mint 4 órával enyhe hasmenésem volt. Este együtt voltam a barátommal. Lehet baj ebből? Felszívódhatott a gyógyszer rendesen?
Ezen már késő gondolkodni.
Pont a kritikus időben volt hasmenésed...legalább megszakított közösülés volt, vagy beléd is élvezett?
Előbb kellett volna erre gondolnod és inkább védekezni..
Reggel kb. 10 órakor vettem be, utána alig ettem, fél 3 körül volt hasmenésem.
55 kg vagyok, elég vékony. Esetleg ez számít valamit a felszívódásban?
Ne legyetek vele ilyen kemények, a leszúrás nem segít! Én is voltam hasonló helyzetben, ilyenkor kapkod az ember jobbra-balra, nem kellenek a pofonok, így is kapott már magától.
Kedves kérdező. Ahány gyógyszer annyi felszívódási idő, ahány weboldal annyi hülye adat.
Nyugodj meg, mivel a súlyodból ítélve vékony lehetsz, így hamarabb szívódnak fel benned a dolgok. Az sem mindegy, hogy hasmenésed volt, ami nálam egész napos mosdóba rohangálást jelent, vagy csupán 1x lágyabb "termék" pottyant ki.
Véleményem szerint védett voltál. Bízom benne, hogy minden OKÉ lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!