Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Sürgős segítségre van szüksége...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sürgős segítségre van szükségem! Hogy kellene csinálnom?

Figyelt kérdés

Arra kérnék mindenkit aki olvassa a kérdést h azok válaszoljanak akik vagy tapasztalatból tudják vagy egészségügybe dolgoznak....

Antibiotikumot szedtem 2napig közbe foggátlót, szilveszterre jönne meg a mensim de nem akarom ugyh kellene vmi megoldás... 2lehetőség van nemtom melyik a jobb....

A 3.hétbe járok a foggátlóval vasárnap hagynám abba, és pont csütörtökön szilveszterkor jönne meg...

1. ugy csinálnám h mos mikor elfogy a levél, nem tartok szünetet hanem beszedek még egy levelet... így nem fog megjönni, 2havit szedek majd... /ezt azért nemtom h lehet e ezt így akk ha antibiotikumot szedtem...?/

2. ugy csinálnám h holnap már nem veszem be.... hanem tartok egy gyógyszerszünetet (7naposat) és akkor pont akk mulna el a mensim amikor szilveszter van... és akk meg újra folytatnám egy levéllel....

VÁROM A VÁLASZOKAT!

2009. dec. 23. 20:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az 1 megoldás lenne a szerencsésebb! Nem fog megjönni..beszeded a kövi levelet, és akkor már tartod a szünetet ahogy kell! Csak ne sűrűn csinálj ilyet!
2009. dec. 23. 20:32
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Am csak azért nem tudtam melyiket tegyem mert hogy ilyenkor h antibiotikumot szedek fontos e a szünet...

2009. dec. 23. 20:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ne játszadozz az ilyenekkel.

Miért nem akarod hogy megjöjjön? Sex?

Mert ha csak ennyi az oka, akkor most az egyszer kibírod h nincs sex. :-) Fontosabb az egészséged, mint egy menet.

2009. dec. 23. 20:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem nem erről van szó h csak szex... meg h egy menet... (N) Arról van szó h elég kényelmetlen ha szilveszterkor van meg mert már jártam így és 3óránként eszembe lenni h tamponcsere... kicsit macerás...
2009. dec. 23. 20:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Második! Szerintem meg azért nem akarja a kérdező, hogy megjöjjön, mert jobb úgy szórakozni, hogy nincs meg, és nem kell rohangálni a wc-re cserélni. Plusz a hasfájdalom.

Én ilyen helyzetekben tovább szoktam szedni.

2009. dec. 23. 20:46
 6/8 A kérdező kommentje:

Utolsónak köszi legalább tom h nem én reagálom túl a szilveszter+mensi dolgot :)

Akk h csináljam sztetek 1. v 2. megoldás?

2009. dec. 23. 20:48
 7/8 anonim ***** válasza:
figy, ez leginkább tablettafüggő. nem minden tablettát szabad egymás után beszedni, azaz 2 levelet, és nem minden tablettánál szabad azt h xcsakúgy abbahagyod vmikor. olvasd el a betegtájékoztatón h nálad melyik áll fenn. ha mind2 akkor mindegy melyiket választod. az antibiotikummal nefoglalkozz, az nem folyásolja be h szabad e 2 levelet eccerre beszedni.
2009. dec. 24. 00:23
 8/8 A kérdező kommentje:

Hát most elolvastam igazán ez így nincs leírva a tájékoztatóba :/

Am meg az írja h néhány antibiotikum az abbahagyás után akár 4hétig is kifejtheti hatását :/

2009. dec. 24. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!