Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi értelme gyógyszert szednem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme gyógyszert szednem ha nincsen senkim?

Figyelt kérdés

Anyukám szerint fel lehetne íratni nekem fogamzásgátlót! Én kérdeztem, hogy minek, azt mondta, azért mert felnőtt nő vagyok. Az oké, de nincs is barátom, senkim sincsen, tehát én úgy gondolom tök fölösleges csak úgy gyógyszert szednem. Minek adjak ki rá egy rakás pénzt háromhavonta mikor nincs is értelme, hogy szedem? Talán azért lenne értelme, mert sokszor szokott késni napokat, van, hogy egy-két hetet is, de azért nagyjából rendesen szokott megjönni. Ritka mikor több mint egy hetet késik.

Volt már barátom, de nem szedtem akkor sem gyógyszert. Akkor lenne volna értelme, meg ha lenne valakim, de így... Ha lenne szednék, de így sajnálom rá a pénzt! Jó, hát ki tudnám fizetni, nem azért. Én még sosem voltam amúgy nőgyógyásznál sem, nem tudom az mit ajánlana. Még ha olyan nő lennék aki mindenkivel kavargat, és előfordulhatnak entyempentyék csak úgy bármikor, hiába, hogy nem élek párkapcsolatban még az is más lenne. Ki tudja, az is lehet sose lesz többet senkim (ezt csak azért írom, mert sose lehet tudni, kinek mit hoz az élet)akkor meg lehet egész életemben értelmetlen volt szednem bármit is.

Szerintetek? ti szednétek így?

23/L

2014. ápr. 13. 15:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Abszurd, de ismerek nem is egy embert aki szedi, és nincs is évek óta senkije. Azt persze nem tudom, hogy csinál-e valamit közben.
2014. ápr. 13. 15:23
 12/14 anonim ***** válasza:

Minden gyogyszernek van mellekhatasa. Ha mar a mellekhatasokat bevallalod, kene, hogy a pozitivumait kihasznald. Mivel ez jelen esetben nem aktualis, nem csak a penzt kar ra kolteni, hanem a mellekhatasokat is hulyeseg elviselni.

Szerintem ne szedj.

2014. ápr. 13. 15:24
 13/14 Andi80018 ***** válasza:

Na figyu: no sex-no bogyó

sex-bogyó

Szerintem már több bőrt nem lehet lehúzni erről a témáról. Aki meg szedi, az biztos dugványozik is, ha meg nem, akkor hülye.

2014. ápr. 13. 15:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Én azért szedtem évekig, mert nagyon fájt minden hónapban mikor megjött, és a szőrnövekedésemet is csökkentette. Diane35 volt a neve. Viszont nem volt senkim, ezért ebből a szempontból felesleges volt.

Azóta már betiltották a Dianét, pedig nem volt semmilyen mellékhatása nekem.

Viszont tartottam a magas hormontartalomtól(35 mg), ezért váltottam 35 mg-ról 20-asra, Mercilonra, attól iszonyatos fejfájásom volt hetekig,és a vérnyomásom felment 160-ra, ami amúgy 119/75 szokott lenni.

Ezért 1 hónap után letettem, váltottam másik alacsony hormontartalmúra, Yasminellére, attól meg állandó pecsételő vérzésem volt.

Utána kipróbáltam egy harmadik alacsony hormontartalmút, de attól megint fájt a fejem, ezért abbahagytam.

Az állandó fejfájás és a magas vérnyomás, amit még a fájdalomcsillapító sem tudott elmulasztani rosszabb volt, mint a havi 1 nap rosszullét.

2014. máj. 7. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!