Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme gyógyszert szednem ha nincsen senkim?
Anyukám szerint fel lehetne íratni nekem fogamzásgátlót! Én kérdeztem, hogy minek, azt mondta, azért mert felnőtt nő vagyok. Az oké, de nincs is barátom, senkim sincsen, tehát én úgy gondolom tök fölösleges csak úgy gyógyszert szednem. Minek adjak ki rá egy rakás pénzt háromhavonta mikor nincs is értelme, hogy szedem? Talán azért lenne értelme, mert sokszor szokott késni napokat, van, hogy egy-két hetet is, de azért nagyjából rendesen szokott megjönni. Ritka mikor több mint egy hetet késik.
Volt már barátom, de nem szedtem akkor sem gyógyszert. Akkor lenne volna értelme, meg ha lenne valakim, de így... Ha lenne szednék, de így sajnálom rá a pénzt! Jó, hát ki tudnám fizetni, nem azért. Én még sosem voltam amúgy nőgyógyásznál sem, nem tudom az mit ajánlana. Még ha olyan nő lennék aki mindenkivel kavargat, és előfordulhatnak entyempentyék csak úgy bármikor, hiába, hogy nem élek párkapcsolatban még az is más lenne. Ki tudja, az is lehet sose lesz többet senkim (ezt csak azért írom, mert sose lehet tudni, kinek mit hoz az élet)akkor meg lehet egész életemben értelmetlen volt szednem bármit is.
Szerintetek? ti szednétek így?
23/L
akkor ne szedj, ezt nem anyukádnak kéne eldöntenie
így tényleg felesleges
Szerintem szedj és hogy értelme is legyen, mi ketten alkothatnánk valamit
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!