Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A második héten lehet hogy kihánytam a fogamzásgátlót. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Tegnap előtt este 10:30 és 11 közt vettem be a fogamzásgátlot.de olyan 2, 2:15 körül hánytam elég sokat. Honnan tudom ha nem hat? Ha nem védekezunk másképp is mennyi az esélye hogy terhes leszek...2014. márc. 31. 11:40
1/6 anonim válasza:
Talán, ha végre elolvasnád a tájékoztatót...
amúgy, ha még 12 órán belül vagy, akkor pótold.
Ha már nem, akkor pedig olvasgass - vagy, ha erre is lusta vagy, hívd fel az orvosod.
Gumi kell majd a hó végéig, ha szexet is akarsz!
2/6 anonim válasza:
nem lesz jele, hogy felszívódott-e már.
legközelebb vegyél be még egyet azonnal, ahogy elmúlt a roham.
3/6 A kérdező kommentje:
Elolvastam a betegtajekoztatot. És tudom hogy kiegészítő védekezés kell. Csak nem vagyok benne biztos hogy felszívódott e vagy sem.a tájékoztató szerint tudom hogy pótolni kell. Csak az érdekelne ha ki is hánytam vagy esetleg kimaradások egy tabi akkirály már valoban nem hat a gyógyszer!?
2014. márc. 31. 12:18
4/6 A kérdező kommentje:
Elolvastam a betegtajekoztatot. És tudom hogy kiegészítő védekezés kell. Csak nem vagyok benne biztos hogy felszívódott e vagy sem.a tájékoztató szerint tudom hogy pótolni kell. Csak az érdekelne ha ki is hánytam vagy esetleg kimaradt egy tabi akkor már valoban nem hat a gyógyszer!?
2014. márc. 31. 12:19
5/6 A kérdező kommentje:
Bocsi kijavitottam amit írtam. Csak a telom kitalált szavakat... :)
2014. márc. 31. 12:20
6/6 anonim válasza:
Csak nem vagyok benne biztos hogy felszívódott e vagy sem
ez majd a gyakorin mondják meg a távgyógyítók?
akkor kottony, kottony a kagy puculójára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!