Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Akik csak gumival védekeznek!?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik csak gumival védekeznek!?

Figyelt kérdés
Szex után le szoktátok ellenőrizni hogy nem lyukadt e ki?Az nagyon feltűnő ha kiszakad?Mi nem szoktuk konkrétan nézegetni,mondjuk a barátom a használt gumi végére egy görcsöt szokott kötni,de csak az végett hogy a kukában el tudjon lenni másnapig :) szóval ennél fogva,észrevettük volna ha kiszakadt?

2014. márc. 30. 18:46
 1/10 anonim ***** válasza:

Jelenleg hónapok óta csak óvszerrel védekezünk a párommal, de korábban szedtem fogamzásgátlót is, aminél meg ugye eleve beleélvezéses téma volt, szóval tudom milyen érzés az, ha belém megy. Úgyhogy nem igen szoktuk ellenőrizgetni a gumit, hisz észrevenném, ha kilyukadna. Illetve azért az a gumin is látszik, hogy aminek benne kell lenni, az benne van-e.

Amúgy gumiszakadásos dologról nem tudok nyilatkozni, mert soha amikor óvszert használtam az életem során az együttlétek alatt, soha nem szakadt ki egy sem, pedig jó néhány évig korábban is védekeztem már azzal.

2014. márc. 30. 18:49
 2/10 anonim ***** válasza:

Még egyszer sem néztük meg, minden egyes alkalommal úgysem tennénk meg, akkor meg felesleges.

Helyes használat mellett én nem parázok, semmi értelme.

2014. márc. 30. 18:50
 3/10 anonim ***** válasza:
én azt tapasztaltam hogy nehezen szakad ki
2014. márc. 30. 18:52
 4/10 A kérdező kommentje:
Igazából pont azért írtam kérdésként ki,mert sokan látom úgy írják,hogy ellenőrzik,de mindig.Mi meg úgymond soha :D
2014. márc. 30. 18:56
 5/10 anonim ***** válasza:
normális használat mellett nem szakad ki amúgy én is beszoktam kötni aztán feltünő lenne ha szétvan szakadva vagy kifolyik belőle az anyag
2014. márc. 30. 18:56
 6/10 A kérdező kommentje:
Egy barátnőm mondta hogy nem ajánlja neki a doki fogamzásgátlót mégis szedi,mert nekik a gumi mindig kiszakad! :P van ilyen? :P
2014. márc. 30. 18:59
 7/10 anonim ***** válasza:

Annál szakad ki mindig a gumi, vagy legalább is gyakran, akik nem tudják normálisan felhelyezni, illetve használni, vagy nem megfelelőt használnak, és itt most értem azt, ha a pasinak pl. nem megfelelő az óvszer mérete.

Egyébként akik normálisan felhelyezik és használják és megfelelő a méret is, ott nem szokott kiszakadni.

2014. márc. 30. 19:27
 8/10 anonim ***** válasza:
hát ha széttéped meg 5 köbméter levegővel rakja fel és kidurran vagy valami akkor lehet:D amúgy barátnőd hány éves?
2014. márc. 30. 19:40
 9/10 A kérdező kommentje:
25éves a barátnőm.
2014. márc. 30. 20:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi csak óvszerrel szoktunk, és volt már rá sajnos példa, hogy kiszakadt. Akkor a barátomnak feltűnt, rögtön mondta is, hogy gond van. Meg mikor leveszi, látszik rajta, hogy üres vagy alig-alig van benne belevaló, illetve ránézésre is látható - legalábbis nekünk látható volt, mert nem egy pindurka lyukról volt szó.
2014. márc. 31. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!