Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik csak gumival védekeznek!?
Jelenleg hónapok óta csak óvszerrel védekezünk a párommal, de korábban szedtem fogamzásgátlót is, aminél meg ugye eleve beleélvezéses téma volt, szóval tudom milyen érzés az, ha belém megy. Úgyhogy nem igen szoktuk ellenőrizgetni a gumit, hisz észrevenném, ha kilyukadna. Illetve azért az a gumin is látszik, hogy aminek benne kell lenni, az benne van-e.
Amúgy gumiszakadásos dologról nem tudok nyilatkozni, mert soha amikor óvszert használtam az életem során az együttlétek alatt, soha nem szakadt ki egy sem, pedig jó néhány évig korábban is védekeztem már azzal.
Még egyszer sem néztük meg, minden egyes alkalommal úgysem tennénk meg, akkor meg felesleges.
Helyes használat mellett én nem parázok, semmi értelme.
Annál szakad ki mindig a gumi, vagy legalább is gyakran, akik nem tudják normálisan felhelyezni, illetve használni, vagy nem megfelelőt használnak, és itt most értem azt, ha a pasinak pl. nem megfelelő az óvszer mérete.
Egyébként akik normálisan felhelyezik és használják és megfelelő a méret is, ott nem szokott kiszakadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!