Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Belarától barna folyás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belarától barna folyás?

Figyelt kérdés
Már lassan fél éve van barnás folyásom minden egyéb tünet (viszketés stb.) nélkül. Az szedés abba hagyása után (7 napos szünet) elmúlik aztán ha újra elkezdem szedni megint előjön... Néha több, néha kevesebb, van amikor egy kicsit rózsaszínes az árnyalata. Lehet a gyógyszertől? A libodóm is csökkent... Már 2 éve szedek fogamzásgátlót, de csak az utóbbi időben van ilyen problémám. Váltanom kell? Volt valakinek ilyen tapasztalata?
2009. dec. 17. 17:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Én lassan egy éve szedek fogamzásgátlót, de nem volt ilyen problémám. Igaz, én más fajtát szedek. Szerintem beszélj erről a nőgyógyászoddal.
2009. dec. 17. 17:50
 2/3 anonim ***** válasza:

fél éve???

és egyszer sem fordult meg a fejedben ,hogy beszélj az orvosoddal? itt nem fogsz jó tanácsot kapni ilyen "kényes" ügyben.

2009. dec. 17. 18:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál pár hónapja. Kaptam rá kúpot, mert azt mondta gyulladás, de nem változott semmi. Azt mondta lehet a gyógyszertől van. Nem foglalkoznak ezek a beteggel... Amúgy váltani akarok, csak érdekelt, hogy volt-e már valakinek ilyen problémája.
2009. dec. 17. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!