Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barna folyás? (újra)
És minden hónapban teherbe esel? Ezt te sem gondolhatod komolyan.
Vannak olyan nők, akiknek nem válik be a tabletta A szervezetük nem bírja a hormonadagolást. Te vszínűleg közéjük tartozol. Keress más módszert.
Én értem amit mondasz, de ovulációkor is csak 20% az esély a terhességre. Kizárt dolog, hogy te minden egyes alkalommal megtermékenyülj és elvetélj.
Ráadásul a vetélés erős és fájdalmas vérzéssel jár, nem barna folyással.
Szimplán nem tűri a szervezeted a tablettát. Mondanám, hogy próbálj ki másikat, de ha a harmadik sem vált be, akkor szerintem kár tovább kísérletezni.
A tablettát pedig levél végén szabad abbahagyni. Nem kell külön emiatt orvoshoz menni, de szólhatsz s neki, hogy inkább hagynád.
Levél közepén semmiképp se hagyd abba!
ha szeretnél még tabit szedni, akk én azt csinálnám, h abbahagynám, várnék pár hóapot és elkezdeném egy teljesen új tabi szedését, várnék 3 hónapot, ami alatt kiderül, h a szervezetem h reagál erre a gyógyszerre....ha ez sem jó akk örökre felhagynék a fog.gátló tabival :)
persze ezt csak én mondom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!