Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barna folyás ebben az esetben mi lehet?
Figyelt kérdés
Szóval az a problémám.hogy nekem június 25-én jött meg a mensim és borzasztó rendszertelen minden hónapban,van hogy kihagy egy hónapot stb. a párommal vagy 2 hete úgymond "megtörtént a dolog" de annyira hogy 1x 2x bedugta és annyi volt. nem is akartuk továbbfolytatni,mert neki is fájt,meg még akkor nekem is,de mindig védekezünk. És most ha jól jönne akkor dúrván 2 hét múlva kellene megjönnie. és most ilyen barnáspirosas folyást észleltem ma. de eddig egy pár napon keresztül a hüvelyem viszketett is. igaz hogy ez nem a terhesség jele? mert én ilyen gombás fertőzésre gyanakszok. előre is köszönöm2011. júl. 13. 17:30
1/8 A kérdező kommentje:
azért gyanakszok arra mert az szokott viszketni..de nagyn sok verziót hallottam már a neten :/ ezért vagyok kétségbeesve :/ de remélem hogy nem terhesség :/
2011. júl. 13. 17:31
2/8 anonim válasza:
A barnás folyás jellemzően alvadt vért jelent. Nőgyógyásszal nem ártana megnézetni.
3/8 anonim válasza:
Ha tudod is, hogy rendszertelen a ciklusod, akkor ne kockáztass nagyon a védekezés nélküli szexszel... és igen, most mindenképpen menj el nőgyógyászhoz.
4/8 A kérdező kommentje:
készülök elmenni. persze. pénteken tudok menni.de addig azért lennék kíváncsi hogy csak egy gombás fertőzést jelent ez? vagy mit?
2011. júl. 13. 17:37
5/8 A kérdező kommentje:
tudom-tudom,de ez egyszeri eset volt,és max.előváladék kerülhetett be és igen tudom hogy attól is teherbe lehet esni. de mindig védekezünk .
2011. júl. 13. 17:38
6/8 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen hasonló esetem. Nekem nőgyógyász azt mondta hogy felfázástól is lehet, akkoriban sokat jártam úszni hidegebb időben is. Nem hiszem, hogy terhesség lenne. Túl hamar lenne jele ez annak. NYUGIII
20/l
7/8 anonim válasza:
A viszketéssel együtt tényleg nagy valószínűséggel valami fertőzés... a kórokozók vérzést meg véralvadást is okozhatnak. Szedj addig is vitaminokat meg immunerősítőt, hátha elkezdi legyőzni a szervezeted. Jobbulást.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek! fertőzés :S nagyon nem jó,de akkor terhesség kizárva. ez azért megnyugtató,mert ilyen fiatalon még nem jönne jól egy baba.
2011. júl. 13. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!