Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barna folyás? Lehetséges terhesség?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Barátommal eddig mindég óvszerrel védekeztünk. Amikor meg meg kellett volna, hogy jöjjön a vérzésem csak barnás folyásom volt. ez a 3. napom és ma reggel volt egy kis vérzés is. Ugye ez nem a beágyazódási vérzés? LEhetek terhes? Ui: a ciklusom még nem pontos annyira, de nagyon félek...Kérlek segitsetek..... 16L2011. szept. 20. 16:40
1/13 anonim válasza:
Persze, az egyetlen oka a tüsszentéstől a fejfájásig mindennek csak a terhesség lehet. Nehogy konzultálj a nőgyógyászoddal, mert a végén még egy szakértő megmondja mi a problémád. De a szex az bezzeg megy...
2/13 napietus válasza:
jaja...itt nincs tángyógyító. turkász bácsihoz haladjál.
4/13 Jeanne válasza:
Ez egy alap pecsételő vérzésnek tűnik. No para, ha utána megjön rendesen, nincs gond. Lehet az is, hogy csak valami fertőzést összeszedtél, vagy felfáztál, és most a szervezeted takarít. Mindenesetre én is ajánlom a dokit, biztos, ami biztos.
5/13 A kérdező kommentje:
De ha ez van, és nem jön meg most rendesen, akkor lehetek terhes?
2011. szept. 20. 17:05
6/13 anonim válasza:
Ha védekeztetek vallszeg nem lehetsz terhes.
A barnafolyás nem csak erre utal.
ha pár napon belül nem jön meg rendesen,menj el egy gyereknőgyógyászhoz.
Bocsi,tényleg de tényleg nem fikázásból...nem lenne jobb tudni ilyesmi dolgokról és csak utánna szexelni?
7/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. először is mindég védekeztünk és sosem szakadt ki...de én szerintem minden nőben vagy lányban benne van ilyenkor a félsz, hogy mi lehet a baj. Nőgyógyászhoz meg félek elmenni :S
2011. szept. 20. 17:38
8/13 anonim válasza:
Ha védekeztetek,és nem szakadt ki szerintem nem lehetsz terhes...
várj pár napot hogy megjön-e rendesen,ha nem max. gyógyszertári terhességi tesztet veszel és megcsinálod...
9/13 anonim válasza:
ilyenkor kell eldönteni mitől flsz jobban, a nőgyogyásztól, a terhességtől, vagy mondjuk a ráktól...
10/13 anonim válasza:
Nem vagy terhes, ha védekeztetek és az rendben volt akkor nincs semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!