Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hete veszítettem el a szűzességem a barátommal. Megszakításosat alkalmaztuk, de mivel nagyon jó önkontrollja van, jó pár másodperccel előbb vette ki és a hasamra ment el?
basszus...előváladék a pasinál van...
a te nedvességed nem játszik szerepet a védekezésben...
azért aggódsz, mert te túl nedves vagy? ez hogy jön ide? nem attól leszel terhes...
Az előváladékban nagyon nagyon kevés spermium van, és ami van is, nagy része az is ilyen kis szerencsétlen egyed, ami nem nagyon jut túl messzire a hüvelyben.
Ettől függetlenül én nem értem, a kérdező miért szexel, ha még azt sem tudja, mi az az előváladék, vagy hogy honnan jön.
6os vagyok
7-es, ahogy már előttem is leírták, a megszakítás NEM védekezés. és mielőtt kioktatsz engem, olvasd vissza, amit írtál: "megszakításos közösülés is a védekezés egyik formája, ahogy még több olyan is van, ami szinte egyáltalán nem véd (sokak szerint)." egy mondaton belül állítod, hogy védekezés, illetve nem véd. na most akkor ki az, aki nincs tisztában a dolgokkal?
de hogy értsd: a megszakítás ABSZOLÚT nem véd nemi betegségek ellen, és a terhesség ellen sem "hivatalos", 90-99%-ban működő védekezési módszer, mint akár az óvszer, a tabletta, spirál, stb. attól, hogy sokan használják, még nem véd. sokan hisznek abban is, hogy az első alkalommal nem lehet teherbe esni, holott nagyon is. nem azt állítom, hogy a megszakítással ugyanolyan eséllyel esel teherbe, mint a rendes beleélvezéssel, de ahogy írtam, nem egy ismerősömnek lett így gyereke 20-21 éves korában. és a kérdező életkorában pláne nem kellene rizikózni nem kívánt terhességgel. tehát ha lehet, ne promotáljuk már a megszakítást, pláne ne tiniknek.
120 óra = 5 nap
5 napon belül ér valamit...te 8 napja...(ráadásul akkor a 72 órásra vonatkozó kérdésednek sincs értelme, mert elárulom, az 3 nap)
a matekkal is gond van?
Az hogy bioszból karó az nem kétséges. De hogy az alap matek sem megy. Háát.
Remélem hogy a pasidat legalább elvarázsolod. :-))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!