Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Óvszer lehúzása. Ti hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszer lehúzása. Ti hogyan oldjátok meg?

Figyelt kérdés
Kicsit szerencsétlen a cím, de olyasmit akartam adni, ami talán fedi a mögöttes tartalmat. Nos a kérdésem, azaz kérdéseim a következőek. Természetesen mindig védekezünk, azonban egyre inkább zavar az a megoldás, hogy az óvszer lehúzása után kitrappolok a mosdóba és lemosakodok. Létezik valamiféle spermaölő, nem is tudom, kendő, vagy tisztasági zsebkendő? Egyáltalán, Ti hogyan oldjátok meg, hogy a következő gumi felhúzása előtt 'tiszta' legyen a kezetek? Ide kapcsolódik a másik kérdésem, ami miatt parázok is egy kicsit - nem is kicsit... Egy héttel ezelőtt, hála a hévnek, nem mostam kezet, csak zsebkendővel lehúztam a gumit és megtörölköztem, majd 5-6, talán 10 perc múlva felhúztam a következőt. Esély a legrosszabbra?
2009. dec. 16. 23:21
 1/8 anonim ***** válasza:

szerintem nincs, a spermák meghalnak a levegőn... főleg 5-6 perc után...

másik kérdésedre nemhinném h lehet más megoldás, marad az h ki kell menned megmosakodni :/ nálunk is ez van :/

2009. dec. 16. 23:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, ez a levegőn elpusztulnak történetet is hallottam, azonban ugyan olyan arányban vannak azok, akik szerint frászt pusztulnak meg, élnek azok még órákat - mit órákat, napokat is. Ezek után már nem tudom melyik oldalnak van igaza.
2009. dec. 16. 23:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, csak a tisztánlátás végett: teljesen száraz volt már a kezem, nem úszott az ondóban. ^^
2009. dec. 16. 23:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Élnek azok sokáig,de nem a kezeden,hanem a barátnődben!!! A kezeden percek alatt elpusztulnak!!! Ahogy olvastam a történetet,szerintem nincs semmi gond.A tisztálkodás pedig sajnos elkerülhetetlen.Az én párom sincs oda érte,de ez van.
2009. dec. 16. 23:40
 5/8 anonim ***** válasza:
hogyha megtörölted a kezed akkor nincs semmi baj :) mert ha vastagon van a kezeden akkor télleg nem halnak meg, de ha csak egy kevés volt és meg is törölted akkor nem lesz semmi probléma :) de az a biztos ha vesztek tesztet : de szerintem nincs rá esély h a legrosszabb bekövetkezzen :) csak mondd bnődnek h ne parázzon emiatt, mert nekünk is volt hasonló eset, és bnőm annyira parázott h késett neki 1,5 hetet...
2009. dec. 16. 23:43
 6/8 A kérdező kommentje:
Persze, annyi volt csak rajta körülbelül, ami átüt a zsebkendőn, meg amíg elpakoltam magam, a többi a gumiban landolt ahogy azt kell. Őszintén szólva ő nem parázik ezen, én vagyok az az aggódós típus. : )
2009. dec. 16. 23:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Vegyél nedves törlőkendőt (babapopsi-törlőt:D), azzal töröld meg utána a kezed, és a péniszét, így már aggódnod sem kell. :)
2009. dec. 17. 05:33
 8/8 anonim válasza:
Mi nálunk volt olyan eset ,hogy hírtelen húztam le az óvszert és kilövelt az óndó az ágyra!!A barátnőm mérges volt én meg szégyeltem magam!!Azóta mindig lassan és zsebkendő fölött húzom le és a maradék óndót is zsebkendővel törlöm le és kezetmosok és majd fürdésnél alaposan megmosom!!
2009. dec. 21. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!