Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Postinor 2 beszedese utan 7 nappal megjott, (tudom ezt a gyogyszer okozta) azotan viszont nem volt menzeszem. Ha egyszer verzest okozott akkor meg mennyi az esely arra, hogy nem hasznalt a gyogyszer? (tobb info lent)
Figyelt kérdés
Januar 24-iken volt a "rendes" menzim elso napja, ez tartott Februar elsejeig. Februar 7-iken kilyukadt az ovszer, meg abban az oraban bevettem a Postinor 2 elso szemet,(itt meg kell emlitenem, hogy ugy kb 2 orara ra hasmenesem volt-vajon ennyi ideo eleg volt, hogy felszivodjon?!) majd ra 12 orara a masodikat is. Februar 13-dikan elkezdtem verezni, olyan volt mint barmelyik mas menzesz, tartott egesz 17-dikeig...azota viszont semmi. Most a napokban, mar egy hete talan, elkezdtek feszulni a melleim es olyan "mindjart" megjon" erzesem van..de meg mindig semmi sehol..Volt valakinek hasonlo tapasztalata? Elore is koszonom a segitseget es a valaszokat.2014. márc. 22. 09:43
1/1 anonim válasza:
Talán tesztelj! Többet ér, mint találgatni.
Ha erős hasmenésed volt, nem biztos, hogy felszívódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!