Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Jangee fogamzásgátlót kezdtem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jangee fogamzásgátlót kezdtem el szedni, még van belőle 6 szem, de pár nappal ezelőtt vérzés lépett fel (nem csak pecsételő) Másnál is volt már ilyen? Ez a gyógyszer mellékhatása?

Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 13:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen.Sok gyógyszernél van ilyen.Anno nekem sem mondta a dokim h vigyázzak mert ez meg ez lehet.

Nekem olyan erős vérzést okozott a gyógyszer h ügyeletre kellett mennem és ott vérzéscsillapitót adtak.Próbálj ki másik fajtát ha ez máskor is előfordul és beszélj a dokiddal.

Én váltottam hüvelygyűrűre az meg köztivérzést okozott én igy abbahagytam ezekez és óvszert használok.

2012. júl. 28. 14:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Rendben,nagyon remélem,hogy a következő hónapban már nem lesz ilyen.Köszi a választ!:)
2012. júl. 28. 14:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Az első 2 hónapban még elfogadható, bár én a helyedben nem élnék szexuális életet kiegészítő védekezés nélkül, mert lehet, hogy azért vérzel, mert kevés számodra az a hormonadag, ami ebben a tablettában van.

Nem 1 ilyen esetet láttam már, hogy a lány ezért lett terhes.

Szóval én a helyedben várnék és használnék óvszert.

2012. júl. 28. 14:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Bocsi h beleszólok, én ugyan ezt szedem, már letelt az első 7 napos szünet a 4. napon meg is jött. de én semmilyen mellékhatást vagy tünetet nem észleltem magamon. és felmerült bennem a kérdés, egyáltalán véd???
2012. júl. 28. 15:47
 5/7 anonim ***** válasza:

4-es: akkor jó, ha nincs mellékhatás. :) Nagyon ritka esetekben nem véd a tabletta, például nagyon elhízott egyéneknél, akiknek a zsírszöveteik miatt több hormon kell.

Ha lenne mellékhatás, váltanod kéne.

2012. júl. 28. 15:52
 6/7 anonim ***** válasza:

5ös: Köszi a gyors reagálást. mondjuk ez még csak az első hónapom volt. de lekopogom akkor, remélem így is marad.

Kérdező szerintem várj még egy levéllel, nézd meg mi történik, ha meg nagyon erős a vérzés akkor orvos

2012. júl. 28. 15:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Oké, akkor még várok 1 hónapot és ha nem változik, megyek orvoshoz.És mi van akkor, ha pont a 7 napos szünetben nem jön meg?Egyébként köszi a válaszokat! :)
2012. júl. 28. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!