Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy no teherbe eshet menstruacioja 1. napjan?
1. a szuzesseg nem befolyasolo tenyezo, egy no teherbe eshet az elso aktus soran is.
2. ha mar egyszer le kell venni a gumit, akkor de ***** vagy, hogy megforditod :) vegyel fel masikat. ez a rendeltetes-szeru hasznalata
3. egy no tulajdonkeppen barmikor teherbe eshet, ha vannak termekeny petesejtjei. csak vannak idoszakok, amikor konnyebben, vannak amikor nehezebben.
de am akkor is teherbe esik 100%-an a no ha elmegyek benne?
aktus kezdete elott forditottam meg a gumit (nem mentem el az aktus soran)
Milyen szerkezet ez a "de am"? Magyarul nem lehetne?
Egyébként csak 100 %-osan lehet teherbe esni. Csak kicsit nem lehet terhesnek lenni. Vagy az, vagy nem az.
nem mentél el, de az előváladék is tartalmazhat spermiumot
gumit használtál de megfordítottad, így a külsö részén lehetet spermium
a lány akkor kezdett el vérezni, de van akinek ilyenkor is van pete érése.
összevetve azzal hogy a spermiumoknak nem volt meg az ejakuláció során lévő löket az indulásra, és a nő védelmi funkcióit figyelembe véve van hogy sokszor a rendes aktus után se esik a nőteherbe így kb 2% az esélye hogy terhes legyen...
Ha a ciklus alatt (ami egyébként a menstruáció első napjától a következő menzesz előtti napig tart) tévesen a menstruációt érted, akkor:
Nem feltétlen.
Abban az esetben, ha késői megtermékenyítés történik (pl.: normál időn túli spontán peteérés mellett), akkor a menstruáció még lezajlik, nem "marad abba".
Na szoval összegzés:nem mentem el,1.menstruacios napja volt,en gyakran onkielegitettem (utolsó 72 órában-ami gyengíti a spermiumokat,mert nem tud eleget termelni a here),elovaladek spermat nem tartalmazhatot (mivel voltam viz élni többször is sex elott),de ovszerrel meg volt az a problémám
Mennyi a valószínűsége igy a teherbe esesenek ?
A ver nem segít ki mosni a spermat?(ahogy jön ki a ver)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!