Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel lefeküdtem menstruációja közben, tehát meg volt neki, teherbe eshet?
Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 19:12
1/10 anonim válasza:
Hát ha nem védekeztetek sehogy, akkor lehetséges. Milliószor le volt már írva, hogy akkor is kell védekezni...........
2/10 A kérdező kommentje:
de hány százalék esélye van ? irjanak már olyan nök is, akik igy estek teherbe, vagy olyan férfiak akiknek a barátnöjük igy esett teherbe
2009. aug. 29. 20:02
3/10 anonim válasza:
MINDIG kell használni gumit! Bár elvileg ha megvolt, és úgy csináltátok...meg ha nem élveztél belé.. akkor nem lehet terhes, vagy legalábbis kicsi az esélye.
4/10 anonim válasza:
Szia! Nem kell a terhességtől félni, az esélye gyakorlatilag nulla, én inkább a betegségektől félnék. A hüvely nem steril és a menstruáció alatt a méhszáj nyitott, namost a pénisszel akaratlanul is feljuttathatsz bármit a nyitott méhszájba, ami bajt okozhat. Teherbeesésre visszatérve, tényleg nem lesz terhes a barátnőd, sokan állítják hogy ők pedig menses alatt estek teherbe, persze eddig kivétel nélkül mindegyikről kiderült, hogy nem, amit pedig én a saját szememmel nem látok abban nem hiszek :)
5/10 anonim válasza:
Elvileg teherbe lehet esni, de kicsi az esély rá. Viszont ha ilyenkor csináljátok, ne élvezz belé.
6/10 anonim válasza:
Amit nem látsz, abban nem is hiszel? Én egy csomó országot nem láttam még, akkor ezek nem is léteznek??? Jópofa gondolkodás! Számos oldalt ad ki a gugli, ha rákeresel. Mindenhol azt írják, hogy akkor is teherbe lehet esni, ha éppen menstruál az ember lánya.
7/10 anonim válasza:
Abban hiszek, amiben akarok...és azt hiszem, hogy nem ismersz engem, nem tudod hogy egészségügyis vagyok, és van okom nem hinni benne...természetesen ez megint olyan, hogy más országokban nem hinni, mint egy olyan dologban, amit valóban látni kell...tanultam a hormonrendszerről, nem is keveset, pont ezért nem hiszem el, és eddig a látottak is ezt igazolták...mihelyst látok egy ellenpéldát én fogok elnézést kérni, mert nem hittem benne. Nem tudom addig miért zavar bárkit, hogy nem hiszem el...
8/10 A kérdező kommentje:
bele élveztem a barátnömbe, na most akkor lehet terhes vagy nem?
2009. aug. 31. 03:40
9/10 anonim válasza:
Na, ha ezzel kezded, hogy egészségügyis vagy, és te még nem találkoztál ilyennel, akkor nem írom azt, hogy jópofa a gondolkodásod. Mondtam egy szóval is, hogy ne így gondolkodj? Csak megjegyeztem, hogy jópofa vagy. Ezt szabad ugye? Biztos van egy csomó olyan dolog, amit egészségügyisként nem láttál, de igazoltak orvosilag. Akkor szerinted azok sem léteznek? Ez azért így elég fura. Szabadjon ezt megjegyeznem...
Lehet, hogy nagyon-nagyon-nagyon ritka, hogy valaki így esik teherbe és ezért nem találkozni ilyen esettel. De nagyon sok helyen olvastam, hogy van rá esély. Nekem ennyi bőven elég. A kérdezőnek üzenem, hogy ne játszanak a tűzzel, mert előfordulhat, hogy éppen ti lesztek az a ritka kivétel.
10/10 anonim válasza:
Te agyatlan! Naná, hogy terhes lehet, ha beleélveztél védekezés nélkül!!! Vérzés ide vagy oda, teherbe eshet! FELEJTSE MÁR EL MINDENKI A NAPTÁR MÓDSZERT, aki nem akar gyereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!