A barátnőmmel két napja vesztettük el a szüzességünket. Neki 2 napja késik a menstruációja. Az első szex után mindig késik, vagy lehetséges, hogy terhes?
Figyelt kérdés
2007. okt. 6. 16:17
1/8 anonim válasza:
Szia!Elöszöris ha rendesen védekeztetek nincs okotok az aggodalomra,ha nem akkor lehet.De igen késhet az elsö alkalom miatt.
2/8 anonim válasza:
vájál, lehet én nem rtem...deeee ha lefeküdt valakivel, akkor az nem azt jeleni, hogy egyből meg kell hogy jöjjön neki, csak ha rendesen akkor kellett volna neki megjönnie...
3/8 anonim válasza:
Azt nem írtad,h védekeztetek-e,de remélem igen.Mert akkor nem lehet semmi baj.
4/8 anonim válasza:
Szia!
Ha 2 napja volt és 2 napja késik az azt jelenti hogy most kellett volna megjönnie vagyis a ciklusod 28. vagy valahanyadik napján szexeltetek. A lányok a 14 nap környékén a leg termékenyebbek, ha jól tudom, vagyis elvileg az egész hónapban összesen egy hét van amikor teherbe lehet esni. A menstruáció közeli napok a leg alkalmatlanabbak erre, mivel ilyenkor a petesejt vagy még nem, vagy már nem alkalmas a megtermékenyülésre. Ha nem használtatok óvszert, és nem szedsz fogamzásgátlót, akkor egy esemény utáni tabletta nem ártana. Sajnos, minden lehetséges.
5/8 anonim válasza:
Elég kicsi rá az esély, hogy 2 nappal a menstruáció előtt valaki teherbe essen. De ha védekeztetek, akkor nem kell parázni.
6/8 anonim válasza:
sszia vegyél egy tesztet az eldönt mindent..
7/8 anonim válasza:
szia!ha védekeztetek semmi ok az aggodalomra.
de a menstruáció előtti napokban is teherbe lehet esni!van rá egy élő példa a 3 éves lányom:)
8/8 anonim válasza:
Nekem nem késett az első szex után.De nyugi,ez mindenkinek más,mint az is,hogy valaki vérzik mikor elveszti,van aki nem,van aki pár nappal utána vérzik kicsit.Ha védekeztetek,akkor semmi ok az aggodalomra,ha nem védekeztetek,akkor védekezzetek,mert kulonben idegeskedhettek majd mindig,ha késik neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!