Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátlókat hogy kell szedni?
Minden pontosan le van írva. Olvasd még el háromszor. Egyáltalán milyen tablettát szedsz? Sok féle van. 21 szemes, 28 szemes.....
Igen, alap hogy ha mondjuk hétfőn jön meg a menstruációd, akkor te a hétfői feliratú tabit veszed be.
Vannak olyan tabik, amikben minden egyes tablettában ugyan az a hormonösszetétel van, ergo teljesen mindegy lenne, melyiket veszed be - csak azért vannak ott a nap megjelölések, h tudd követni hol tartasz.
Vannak azonban olyan tabik, ahol nem azonos minden tabi tartalma. Én ilyet nem szedtem, ezért erről nem okoskodom. Ott olyanról hallottam, hogy te ragasztod fel a hét napjai feliratokat, hogy aztán követni tudd, melyik nap mit kell beszedned.
Van olyan tabi ahol 21 tabletta beszedése után 7 nap szünetet kell tartani, van ahol pedig mind a 28 napban beszedsz egy tabit. (ebből 7 db placebo szokott lenni, amiben nincs hatóanyag.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!