Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthon hagytam a tablettákat, több napig nem tudtam szedni őket, hogyan tovább?
Múlthét kedden lett vége a mensesemnek, szerdán járt le a 8 napos gyógyszer szünet és már szerdán be kellett volna vennem az első tablettát a levélből, viszont nem tudtam kiváltani a gyógyszert mert nem volt nálam a recept. Pénteken mikor hazamentem kiváltottam és elkezdtem szedni, de vasárnap visszajöttem az albérletbe és kiderült,hogy otthonhagytam a gyógyszert. Most csütörtök este van és megint megjött a menstruációm. Holnap (pénteken) megyek haza, tartsak megint 8 napos szünetet vagy folytassam a szedést?
(Sosem történtek még ilyen dolgok velem,hogy elfelejtettem kiváltani vagy elfelejtettem magammal hozni a gyógyszert, nem tudom mi volt velem a múlthéten, 1 éve szedem már a gyógyszert és nem fordult még ilyen elő.)
Eleve később kezdted szedni, plusz utána is kimaradt több szem....
Nem vagyok szakember, de én úgy csinálnám, hogy egyelőre nem szedném mindaddig, amíg meg nem jön a rendes menzeszem (nem a megvonásos vérzés), és akkor kezdenék egy egész levéllel, tiszta lappal, mintha először kezdeném szedni. Addig meg gumi...
De ha felhívod holnap a dokidat, ő biztosabbat tud mondani.
Lehet,hogy tényleg meg kéne várnom a következő menstruációt.
Mindenesetre megkérdeztem most egy nőgyógyásztól is az orvostudakozo.hu-n, de addig is várom a tanácsokat ( ha valaki esetleg járt már így és megkérdezte az orvosát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!