Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehetek? Nagyon felek
Figyelt kérdés
a tegnap 5 percet ovszer nelkul csinaltuk a baratommal es utanna huzta fel a gumit en kertem meg hogy amig benedvesedek huzza fel a baratom nagyon nehezen elvez el 1 ora kell legalabb es fel volt alva a kukija de nem volt o se nagyon nedves ugye ot perc utan nem lessz semmi baba?nem nedvesedett en nedvesedtem be hogy fojt az agyon is.es ugye hogy mivel kb 1 ora kell hogy el menjen az elso nedvben es a masodikban nincs annyi spermium hogy terhes legyek?ugye na:((kerlek segitsetek es ne haragudjatok a hibas irasomert?puszi midnenkinek2009. dec. 13. 19:32
1/17 anonim válasza:
Váááááááá,nem hiszem el.:/ AZ ELŐVÁLADÉKTÓL IS LEHETSZ TERHES!!!!!!
2/17 A kérdező kommentje:
de epp attol felek hogy nehogy terhes legyek szerintetek vegyek be esemeny utani tabit 72 orasat?
2009. dec. 13. 19:36
3/17 A kérdező kommentje:
de az az elvezes elott par percel van az elovaladek nnem?
2009. dec. 13. 19:37
4/17 A kérdező kommentje:
5 perc utan mar van az elovaladek?
2009. dec. 13. 19:38
5/17 anonim válasza:
Igen,már a merevedés elején is van előváladék.Szerintem vegyél be 72 órásat.
6/17 anonim válasza:
hadd kérdezzem meg: ez miért utána jut eszedbe és miért nem előtte?
7/17 anonim válasza:
Szerintem ha nem vagy tisztában az efféle dolgokkal, talán túl korai volt elkezdeni a nemi életet. Mindenesetre vedd be a 72 órás tablettát. És legközelebb legyetek sokkal körültekintőbbek.:)
9/17 anonim válasza:
Azért nem kellene ennyire ráijeszteni senkire!
Mi a barátnőmmel 3 éve vagyunk együtt, és szoktunk időnként védekezés nélkül, vagyis megszakításos módszerrel szexelni.
Azért az nem úgy megy, hogy: "bevágom 5 percre oszt jónapot". Vannak párok akik évekig próbálkoznak, hogy összejöjjön nekik a baba!
Sokkal valószínűbb, hogy semmi baj nem történt, de ha téged ez félelemmel tölt el, akkor vegyél be 72 órás tablettát, és te inkább ne csináld többet így, hanem védekezzetek!
10/17 A kérdező kommentje:
koszonom hogy egy normalis valaszt adtal mi sem ugy csinaltu kaz 5 percet h egyvegbe nyomattuk hanem midnen harom nyomasnal ki vette mert fajt neki a kukija mert suzk vagyok
2009. dec. 13. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!