Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S! Veletek is előfordult már ilyen?
15 éves vagyok , ezt a kérdést nem azért írom ki hogy bíráljatok , nem azért teszem , a barátommal már együtt vagyunk 2 éve , nem vagyok kíváncsi az ilyen "persze az én időmben " dumára , nem. A lényeg az hogy én érettnek éreztem magam , és szeretem a barátomat , pont.
A probléma az hogy 2 idegölő napja késik a ciklusom. Pedig védekezünk is , plusz én szedek fogamzásgátlót is. Teljesen be vagyok parázva. Még azon gondolkozom hogy lehet hogy a hormonjaim miatt ? Kamaszkorban normális ? Veletek fordult már elő ilyen ? :O
Hormonális okok miatt is késhet még egy 30as nőnél is, nemhogy egy tininél. De mindenképpen csinálj egy tesztet.
Én nem bírállak, 15 évesen én is éltem már nemi életet, és totál szerelmes voltam, 3 évig tartott az a szerelem, úgyhogy nem csak fellángolás és üres érzelem volt. :)
Négyeskének nincs valami jobb dolga, mondjuk elmenni dolgozni, tanulni, vagy esetleg plussz magyarórát tartani olyanoknak akiket esetleg érdekel is? Miért kell piszkálni bárkit is azért mert 15 évesen szexel? esetleg belőle kevesebb ember lesz majd 20 év múlva? Hát nem. Esetleg csak a hozzád hasonlók fognak rajta csámcsogni a saját szórakoztatásuk miatt és ennyi. Jó lenne már végre ha te és a "társaid" végre felnőnétek és nem másokon ítélkeznétek hanem segítenétek a többieknek ahelyett, hogy rugdossátok amikor már padlón van.
Ja: Kérdező, te csinálj egy tesztet.
Hormonok.
Többet inkább nem mondok :D
4-es válaszolónak: attol hogy nincs életed..és tán soha nemis volt/lesz...és 30 évesen még szüz leszel/vagy..és abban éled ki magad hogy mások helyesirásában kötözködsz.. ne hidd magad olyan k urva okosnak... szegény kislány hadd szexeljen ha akar... élvezze az életet amig tudja...
viszont abban egyet értek hogy nem biztos hogy jó ötlet 15 évesen fogamzásgátlót szedni.
egyébként meg simán csuszhat egykét napot... énis vettem már remegő kézzel terhességi tesztet.. de szerencsére vaklárma volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!