Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha NuvaRinget használok, szabad alkalmanként dohányoznom?
úgy tudom, hogy fogamzásgátló tablettánál nem lehet cigizni. ugyanez igaz a hüvelygyűrűre is? ritkán cigizek, heti 1x kb.
18/L
de az mit jelent? mi bajom lehet tőle?
a vizsgálatok szerint nem vagyok hajlamos trombózisra :)
Nem a hatékonyságát befolyásolja, hanem a trombózis esélyét növeli. Ugyanis mind a tabletta, mind pedig a cigi önmagában is növeli a trombózis esélyét, de ha együtt van a kettő, akkor ez a hatás összeSZORZÓDIK.
Egyébként a trombózis hajlamot nem lehet teljesen kizárni egy Leidein mutációs vizsgálattal (gondolom ezt végezték nálad), ugyanis számtalan másik mutáció is okozhatja, midet pedig nem tudják kivizsgálni, mert rengeteg pénzbe kerülne.
A másik dolog, hogy ha elvileg nincs is rá hajlamod, önmagában a cigitől és a fogamzásgátlótól is kaphatsz trombózist, csak kisebb eséllyel.
Felőlem cigizz, a te életed, de én azért nem tenném a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!