Belemennétek egy szűz csajjal, hogy csak szexeltek alkalmanként?
Magyarán nyitott kapcsolat.
Szűz vagyok,de én nem szeretném egy olyan pasival elveszteni,akit szeretek/imádok és csak mi vagyunk egymásnak ketten.
Azt akarom,hogy elvegye a szüzességem és ,ha jól éreztük magunkat akkor mehet a dugó pajti kapcsolat.
Vélemény?
Nem.
Nagyon hülye ötletnek tartom ezt a puszta szimpátián alapuló dugogatást. Pláne egy szűz lánynak. :S
Nagy felelősség szerintem az ilyesmi, hiszen egy életre elronthatja egy rossz alany a szexuális életed vagy érdeklődésedet. De ha mindenféle képen ilyesmi megoldást keresel, akkor sem random jelentkezőkre vagy arcra neked tetsző emberkére kéne hagyatkozni, hanem olyan pasit kéne felkutatni a célra, akiről több forrás is megerősíti, hogy figyelmes szerető. na és persze elég laza az erkölcse ilyesmihez.
Azért nem szabad ilyesmibe beleugrani, gondolj bele egy csomó magát tapasztalt macsónak képzelő arcnak lövése sincs mikor van orgazmusa a partnerének. Különben nehéz elképzelni, hogy a hölgyek nagy részének sosem volt és senkinek sem tűnt fel ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!