Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 éve szedek fogamzásgátlót. Soha semmi baj nem volt. Ettől a hónaptól visszamenőleg mindig megjött rendesen a havim. Most péntek reggel kellett volna megjöjjön,de semmi. Ilyenkor már semmit nem lehet tenni?
Még szombaton sem. Ilyen sosem volt. Egyébként időközben észrevettem, hogy "hízok".De feszes pocakom van. Nem nagy. Mivel nem jött meg a havim, vettem szombaton 2 tesztet. Mindkettő pozitív. Emellett rendszeresen dohányzom. Nem tudom, mennyi idős lehet a baba, de biztos nem 1-2 hónapos, mert akkor nem látszana a hasam. Nőgyógyászhoz csak holnap tudok menni, de addig megőriülök :\'(
Borzasztóan el vagyok keseredve. Létezik, hogy terhes lettem, emellett mégis rendesen megjött a havim? Ahogy szokott???
Kérlek, segítsetek...
Rita, 23
És ha megtartanám a babát, nagyon félek, hogy a cigitől, és a fog.gátlótól valami testi/szellemi károsodása lesz a picinek.
Istenem, mitévő legyek?
Megint az első hozzászóló vagyok. :)
A mai fog.gátlók kevés hormont tartalmaznak, szóval én úgy tudom, hogy ez nem káros a babának, bár nem tudom, hogy meddig nem káros meg ilyenek. A cigiről viszont le kell szokni.
A terhesség kezdeti szakaszában megjöhet a havi. Azonnal állj le a tabikkal és a cigivel. Nődoki tud majd biztosat mondani.
Az, hogy teherbe tudtál esni a fogamzásgátló mellett, az azt jelenti, hogy a szervezetet több hormont termelt mint amennyit a tabi tud kompenzálni. Tehát a normálishoz viszonylag közeli volt a hormonszinted. Ergo könnyen lehet, hogy a kicsi se érezte meg nagyon.
Amennyiben terhes vagy persze. Várom a fejleményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!