Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik ha abba hagyom a tabletta szedést?
" Szeretkeztem azon a napon amikor a következő tablettàt kellett volna beszednem." -----ÉS?
"Az aktus elejét levéve óvszerral. " ez mi?
Nekem ez az egész zavaros, de az abbahagyás egyébként okozhat zavart, ezt az egy kérdést értem, de a sztorit nem. Nekem egyszer megjött utána, aztán hónapokig nem, és akkororvos, és fel gyógyzsert, hogy megjöjjön, és újat tudj szedni.
nagon nagyon nagyon apro esely van arra, hogy teherbe ess. meg az utan, hogy abbahagyod a tablettat, is marad a szervezetedben "hatoanyag". nem veletlenul mondjak, hogy mielott gyereket szeretnel, az elott legalabb fel evvel hagyd abba a tabit.
a tobbiek meg csak ijesztgetnek, mert a pasik nem tudjak, mekkora felelem tud lenni, hogy esetleg terhes vagy :)
miutan abbahagyod a tabit, a mensesedben elofordulhat valtozas. en kb fel evet szedtem, utana hagytam abba, de ez mar regen volt, nem emlekszem. nagy bajod nem lesz tole, ne felj! :)
Igenis lehet baja kedves előző.
Ugyanis hiába akkor szeretkeztek amikor a vérzését várta es ha meg is jött neki, akkor is lehet terhes!
Kérdező! Én azt javasolom, h lassacskán csinálj tesztet. Mert az tény es való h az abbahagyas miatt is késhet, de azért kell minden nap bevenni azonos időben mert hamar kiürül a szervezetből. Hiába nem élvezett veled, igenis van esély a terhessegre. Jah es amúgy nem kell fel évet várni, az orvosok is max. 3 hónapot mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!