Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatot lécci! 72 órásról! Próbáltátok már?
rám hatottak a hormonok, de túléltem. rövidtávon csak, mert a menzeszemet nem boritotta fel, csak hisztis és ingerlékeny lettem, és kicsit felpuffadt az arcom pár napra.
de nem lett gyerekem... másnap reggel vettem be az egyiket, 12 óra múlva a másikat.
Kedves 1. válaszoló...te egy igazi sg*gfej vagy!!! 23éves vok...és sajnos nálunk is szakadt már el gumi...1szer...sajnos van ilyen, ritka, de van!!!!!!!!!!!!
K**va jófej vagy, hogy 1ből előadod, hogy mekkora jó ember ismerő vagy és 1ből elveszed a kérdező életkedvét, pedig csak kétségbeesett és segítséget kért...te kretén!
Kedves kérdező...sajnos nekem is volt rá szükségem...csak nőgyógyász írhatja fel...nekem egy apró tabit kellett bevennem...és több mint 5ezer ft volt...hát 2-3napig elég furcsán éreztem magam...szédültem, hányingerem volt és naon fáradékony voltam...az esélye, hogy terhes maradsz annyi, minthigy kiszakad a gumi...(tudom ez most nem bíztató)tabi bevétele után 2hét múlva megcsinálsz 2-3tesztet...akár különböző napokon, de lehetőleg első vizeletből...és ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!