Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tapasztalatot lécci! 72...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalatot lécci! 72 órásról! Próbáltátok már?

Figyelt kérdés
Ti vettetek már be ? Milyen mellékhatások vannak? Nektek bevált? Számít hogy milyen hamar veszed be? Mennyi idő után kezdhetek fogamzásgátlót szedni??
2009. dec. 5. 16:09
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Még 24 órán belül bevettem! Szerencsére semmiféle mellékhatást nem éreztem, esetleg kicsit fáradékonyabb voltam! Remélem beválik!
2009. dec. 6. 12:15
 12/16 anonim ***** válasza:

rám hatottak a hormonok, de túléltem. rövidtávon csak, mert a menzeszemet nem boritotta fel, csak hisztis és ingerlékeny lettem, és kicsit felpuffadt az arcom pár napra.

de nem lett gyerekem... másnap reggel vettem be az egyiket, 12 óra múlva a másikat.

2009. dec. 7. 00:43
 13/16 A kérdező kommentje:
Ezaz végre megjött!! Sose örültem még neki ennyire :D És soha többet 72 órás. soha többet körömrágás,idegeskedés,számolgatás!!!! már be is vettem a fog gátlómbol az 1. szemet
2010. jan. 2. 00:07
 14/16 anonim ***** válasza:

Kedves 1. válaszoló...te egy igazi sg*gfej vagy!!! 23éves vok...és sajnos nálunk is szakadt már el gumi...1szer...sajnos van ilyen, ritka, de van!!!!!!!!!!!!

K**va jófej vagy, hogy 1ből előadod, hogy mekkora jó ember ismerő vagy és 1ből elveszed a kérdező életkedvét, pedig csak kétségbeesett és segítséget kért...te kretén!

Kedves kérdező...sajnos nekem is volt rá szükségem...csak nőgyógyász írhatja fel...nekem egy apró tabit kellett bevennem...és több mint 5ezer ft volt...hát 2-3napig elég furcsán éreztem magam...szédültem, hányingerem volt és naon fáradékony voltam...az esélye, hogy terhes maradsz annyi, minthigy kiszakad a gumi...(tudom ez most nem bíztató)tabi bevétele után 2hét múlva megcsinálsz 2-3tesztet...akár különböző napokon, de lehetőleg első vizeletből...és ennyi...

2010. jan. 4. 17:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Uccsó válaszoló vok...sorry, de csak az első oldalt olvastam...:D
2010. jan. 4. 17:10
 16/16 A kérdező kommentje:
Semmi gond! Hát igen sajons vannak ilyen emberek akik szeretik itt lehordani a másikat... de azért akadnak rendes válaszolók is :)
2010. jan. 5. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!