Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélitek az abortuszt? Igen/nem?
Sziasztok! Kérlek bővebben válaszoljatok! Korotokat is írjátok ide, egy házi dolgozathoz kellene! Statisztika.
Köszi szépen!
Nem.
Biztosan én is önzőbb vagyok az átalgnál, vagy mifene. Az csak egy sejtcsomó, azt senki nem nézi hogy 12 hét a határ? Nemnagyon van ám addig emberformája neki, nincsenek érzései, stb. Aki aztmondja, hogy inkább megtartaná, mert hajdeszörnyű aljamocskos dolog ez, annak azt mondom, hát nyilván nem élt még át olyat, ha mondjuk védekezés mellett a lehető legroszabb időben, vagy nagyon fiatalon becsuszik egy baba. (Én sem, félreértések elkerülése végett) Az ilyen videók emg hülyeségek,értek a biologiához , és egy 12 hetes magzat nem ugy néz ki mint az iylen videokban... azok inkább elvetélt babák, vagy illegálisan abortáltak.
Akik azt mondják hogy örökbe lehet adni, hát arra csak azt az önző véleméynemet tudom mondani, hogy én azt a macerás 9 hónapot sem szeretném rá áldozni, nem is beszélve róla, hogy akkor lenne egy gyerekem, aki mégis csak az enyém... ha kihordanám nem lennék kéeps örökbeadni, vagy én akkor gondolkoznék rajta, hogy hu, na msot ennyi idös lenne...
Gyilkosság meg tudtommal az amikor emebrt ölünk, ez még nem az.
19/L
Akárhogy nézitek akkor is gyilkosság,akármilyen picike is az a jövevény "baba".
Ha valaki ész nélkül b*szik akkor viselje a következményeket!
Az előtt kell gondolkozni, nem pedig utánna h most legyen abortusz.....
ígyis-úgyis gyerekgyilkosság,még akkor is ha nem érez semmit sem stb.ahogy a többiek írták.
Én utánna /ha megtenném/ ,de ez SOHA nem történne meg, nem tudnék tükörbe nézni.....
Az is hibás,aki arra kéri a barátnőjét hogy vetesse el...
Elítélem az ilyen embereket!!!!!!!
Én nem ítélem el. Van, akinek úgy jön össze a gyerek, hogy védekezik, csak baleset történik, amit esetleg észre sem vesz (mert nagyon sok ilyen példa van), vannak nők akik esemény utáni ellenére is terhesek maradnak és vannak nők, akiknél csődöt mond a fogamzásgátló.
Utálhattok érte, de ez a véleményem. Számomra akkortól számít gyereknek, ha megszületett. Sokkal gusztustalanabbnak tartom azt, amikor valaki bűntudatból megszüli, nem adja örökbe, mert annál több lelkiismerete van (könnyen beszélnek itt az örökbeadásról, de megtudnák, ha ők kerülnének abba a szituációba), utána pedig gyűlöli egész életén keresztül. (Mert erre is van példa, láttam már...)
20/N
Elítélem, ez gyilkosság. (kivétel ha beteg a magzat, és nem tudna normális életet élni)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!