Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tudnátok csajok olyan fogamzás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok csajok olyan fogamzásgátlót ajánlani, amitől nem hízok meg, de maximális védettséget nyújt? 18L

Figyelt kérdés
Jelenlegi barátommal együtt vagyunk 1 hónapja.Most határoztuk el hogy kellőképpen megismertük annyira egymást,hogy egymásiéi legyünk. Megbeszéltük,hogy ki mi módon szeret védekezni,Én mint lány az óvszert tartom a legbiztonságosabban,de ő nem szereti az óvszert..most mit csináljak? Nagyon kívánjuk már egymást..

#védekezés.óvszer.fogamzásgátló
2014. jan. 28. 22:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
önmegtartóztatás
2014. jan. 28. 22:35
 2/12 Mr. Truth ***** válasza:
Szorits egy szem aszpirint a combjaid közé. 100% védelem
2014. jan. 28. 22:36
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén? Ennyi idősen,és egy hónap ismerettség után az óvszert tartom a legjobbnak. És férfi vagyok. Én sem szeretem, de az a legjobb védekezés.
2014. jan. 28. 22:38
 4/12 anonim ***** válasza:
28%

Az tévhit, hogy tablettától hízik el az ember lánya! Magától a gyógyszertől nem lesz senki sem kövérebb (max +1-2 kg a vízvisszatartás miatt), a tabletta csak megnövelheti az étvágyad, de ha odafigyelsz arra, hogy ugyanannyit egyél,mint előtt, akkor nem lesz gond. Én pl. fogamzásgátló mellett fogytam.

Maximális védettség pedig csak a szexmentes élet nyújt. A tabletta eléggé megbízható, ha rendesen szeded. Beszélj erről a nőgyógyászoddal (úgyis ő fogja felírni), és majd elmondja, hogy milyen fogamzásgátló módszereket használhattok még.

2014. jan. 28. 22:40
 5/12 anonim ***** válasza:
15%

Nem a fogamzásgátlótól fogsz hízni, hanem attól, ha sokat zabálsz. Csak egyszerűbb ráfogni...

Legalább ötfélét szedtem már. Egy dekát nem híztam egyiktől sem.

2014. jan. 28. 22:40
 6/12 anonim ***** válasza:
orálszex
2014. jan. 28. 22:56
 7/12 anonim ***** válasza:
57%

Ez hülyeség, hogy nem lehet tőle hízni. Igenis lehet, ott van mellékhatásként. Én kétfélét szedtem, az egyik mellett olyan helyekre híztam rohadt sokat, ahova addig soha az életben nem híztam, a másik kellett egy dekát sem híztam, és a 2-es számú mellett ettem többet.

Kérdező, mindenképpen menj el nőgyógyászhoz, és tőle kérj véleményt, mert ők tudhatják a legjobbam, hogy kinek melyik tabletta az igazi. Mindenkire minden tabletta másképp hat. Pl. én a Femodentől híztam, pedig csomóan arra esküsznek.

2014. jan. 28. 23:03
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy random tabletta tájékoztatójából:

"A leggyakoribb mellékhatások (10 nőből több mint 1 nőnél fordul elő): rendszertelen vérzés és menstruáció közötti pecsételő vérzés.

Gyakori mellékhatások (100 nőből 1vagy több mint 1 nőnél, de 100 nőből kevesebb, mint 10 nőnél fordul elő):

hüvelyi gombás fertőzés, folyadék visszatartás, ödéma, hangulatváltozások, depresszió, migrén, fejfájás, szédülés, idegesség, hányinger, hányás, hasi fájdalom, pattanás, emlőfájdalom vagy emlőérzékenység, TESTSÚLYVÁLTOZÁS."

Az oka maga az ösztrogén, ami a tabletta fő hatóanyaga.

Egyébként:

Kérdező!

Várjatok még! Nem túl okos 1 hónapos kapcsolatban rögtön fogamzásgátló tablettára váltani.

Az óvszert pedig nem szeretni kell, hanem használni.

Le nem feküdnék olyannal, akinek már rögtön a kapcsolat elején is derogál felhúzni.

2014. jan. 29. 00:00
 9/12 anonim ***** válasza:
Koton. Nem szereti? Akkor nincs szex, ennyi.
2014. jan. 29. 12:54
 10/12 anonim ***** válasza:

"Az tévhit, hogy tablettától hízik el az ember lánya! Magától a gyógyszertől nem lesz senki sem kövérebb (max +1-2 kg a vízvisszatartás miatt), a tabletta csak megnövelheti az étvágyad"

Tudod, ezt jelenti az, hogy a tablettától hízik. Senki nem úgy értette, hogy magától attól a pár grammos valamitől a semmiből odamegy majd 20 kiló felesleg. :D

2014. jan. 29. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!