Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok csajok olyan fogamzásgátlót ajánlani, amitől nem hízok meg, de maximális védettséget nyújt? 18L
Az tévhit, hogy tablettától hízik el az ember lánya! Magától a gyógyszertől nem lesz senki sem kövérebb (max +1-2 kg a vízvisszatartás miatt), a tabletta csak megnövelheti az étvágyad, de ha odafigyelsz arra, hogy ugyanannyit egyél,mint előtt, akkor nem lesz gond. Én pl. fogamzásgátló mellett fogytam.
Maximális védettség pedig csak a szexmentes élet nyújt. A tabletta eléggé megbízható, ha rendesen szeded. Beszélj erről a nőgyógyászoddal (úgyis ő fogja felírni), és majd elmondja, hogy milyen fogamzásgátló módszereket használhattok még.
Nem a fogamzásgátlótól fogsz hízni, hanem attól, ha sokat zabálsz. Csak egyszerűbb ráfogni...
Legalább ötfélét szedtem már. Egy dekát nem híztam egyiktől sem.
Ez hülyeség, hogy nem lehet tőle hízni. Igenis lehet, ott van mellékhatásként. Én kétfélét szedtem, az egyik mellett olyan helyekre híztam rohadt sokat, ahova addig soha az életben nem híztam, a másik kellett egy dekát sem híztam, és a 2-es számú mellett ettem többet.
Kérdező, mindenképpen menj el nőgyógyászhoz, és tőle kérj véleményt, mert ők tudhatják a legjobbam, hogy kinek melyik tabletta az igazi. Mindenkire minden tabletta másképp hat. Pl. én a Femodentől híztam, pedig csomóan arra esküsznek.
Egy random tabletta tájékoztatójából:
"A leggyakoribb mellékhatások (10 nőből több mint 1 nőnél fordul elő): rendszertelen vérzés és menstruáció közötti pecsételő vérzés.
Gyakori mellékhatások (100 nőből 1vagy több mint 1 nőnél, de 100 nőből kevesebb, mint 10 nőnél fordul elő):
hüvelyi gombás fertőzés, folyadék visszatartás, ödéma, hangulatváltozások, depresszió, migrén, fejfájás, szédülés, idegesség, hányinger, hányás, hasi fájdalom, pattanás, emlőfájdalom vagy emlőérzékenység, TESTSÚLYVÁLTOZÁS."
Az oka maga az ösztrogén, ami a tabletta fő hatóanyaga.
Egyébként:
Kérdező!
Várjatok még! Nem túl okos 1 hónapos kapcsolatban rögtön fogamzásgátló tablettára váltani.
Az óvszert pedig nem szeretni kell, hanem használni.
Le nem feküdnék olyannal, akinek már rögtön a kapcsolat elején is derogál felhúzni.
"Az tévhit, hogy tablettától hízik el az ember lánya! Magától a gyógyszertől nem lesz senki sem kövérebb (max +1-2 kg a vízvisszatartás miatt), a tabletta csak megnövelheti az étvágyad"
Tudod, ezt jelenti az, hogy a tablettától hízik. Senki nem úgy értette, hogy magától attól a pár grammos valamitől a semmiből odamegy majd 20 kiló felesleg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!