Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rengeteg itt a "Lehetek e terhes? " kérdés. Ha tényleg kiderülne, hogy terhes vagy, mit csinálnál?
Ugyan én még nem tettem fel ilyen kérdést, de valószínűleg örülnék és megijednék. És természetesen megtartanám.
Pont a napokban kérdeztem rá a páromnál, hogy mit tenne ebben a helyzetben. "Hát valószínűleg istentelenül berúgnék" :D Felelősségteljes apa a köbön:D
Átkoznám az óvszergyártókat, sírnék és nevetnék egyszerre, aztán összeülnénk a férjemmel, és örülnék, hogy legalább még van 9 hónapunk összeszedni magunkat minden téren. Ezen kívül gyorsan innék még egyet a kedvenc boromból, majd búcsút intenék neki egy időre.
Ja, és ha már úgyis mindegy, legalább nagyokat szexelnénk végre védekezés nélkül.
Hmmm... nehéz kérdés, de én megtartanám azt hiszem.
20L
10-es,
semmi baja nem lenne a gyógyszertől. Az első pár hét a "mindent vagy semmi elvén" működik. Ha valami annyira árt a magzatnak, elmegy tőle. Ha nem annyira, az őssejtek teljesen kijavítják, és egészségesen születik.
Egyébként többségében a tabletta mellett is kimarad, így észreveszed.
-------
Kérdésre:
ugyan nem tartozom az izguló kérdésfeltevők közé, de mindenképpen megtartanánk. Sokszor volt már róla szó, nemsokára egyébként is szeretnénk már próbálkozni.
Megölném magam. Beszéltünk a párommal a gyerekről,de nem lenne jó most nem lenne mellettem a párom nem tudnám felnevelni egyedül.
Ha mellettem állna megtartanám,de nagyon nem hiányzik.
A pasim igazából azt mondta,hogy el kéne vetetni.
Ha kiderülne, nagyon örülnénk Párommal, nagyon szeretnénk már, de a mensi kobold mindig megtalál. :(
Amúgy először biztos nem tudnám elhinni, hogy végre sikerült, nagyon boldog lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!