Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig kell värnom a babora?
Neeem, érdemes várni pár hónapot, most viccen kívül. Az a biztos, már csak a megnyugtatás végett is. Persze lehet, hogy semmi baja nem lesz a babának, ha lesz is akkor sem biztos, hogy ettől, de akkor is örökre hibásnak tartaná magát a nő. Ezért én mindig azt mondom hagyjunk egy kis időt, úgy a biztos :)
2009. dec. 4. 20:39
12/22 anonim válasza:
Aki gyereket akar annak ritkán jön össze. Akinél meg kiszakad a gumi szinte mindig teherbe esik már csak azért is. Hogy van ez? :P
2009. dec. 4. 23:23
Háát, ez egyénfüggő, van akinek nehezen, van akinek nagyon könnyen összejön. Egyik barátnőm éveket várt rá (volt aki 10 évig próbálkozott, mire sikerült), másik barátnőmnek 2 hónap után sikerült a baba. Ebben a mai világban már nagyon meggondolják az emberek, hogy vállaljanak-e babát, és sajnos a gondolat, hogy mi lesz ha elveszik a munkahely, vagy nem lesz elegendő feltétel a gyermekneveléshez.....és még sorolhatnám. Ezek a gondolatok mind nehezítik a teherbe esést.
2009. dec. 4. 23:38
Szerintem az élet értelme az ha gyereket/gyerekeket szül a nő! Számomra semmi sem fontosabb, mint az, hogy gyerekeim legyenek!Aki nem szül csak azért, mert félti a munkahelyét, az nem is igazán akar gyereket!
2009. dec. 5. 08:39
15/22 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van, azert ne szüljön a nö mert a munkahelye fontosabb mint egy gyermek vagy több:) en meg nem eltem ät azt az erzest mikor meg tudja a nö hogy van valaki a hasäban s utäna az a 9 honap amig ott fejlödik benne utäna vegre magähoz ölelheti. En szeretnem mär megtapasztalni ezt az erzest. Remelem hamarosan meg is fogom, en nem värom el hogy egyik naprol a mäsikra.
Huh az utolsó néhány komment beindította az anyai ösztöneimet:) Pedig valójában sem lelkileg, sem anyagilag nem állunk még készen egy babára így 21 évesen:)
Kedves Kérdező! Szurkolok neked remélem összejön! És ha igen akkor nagyon nagyon jó babázást kívánok!
2009. dec. 5. 10:36
17/22 A kérdező kommentje:
en keszen ällok teljesen nem tart vissza semmi es senki meg az sem hogy 21 vagyok. ezt nemtudom honnan tudod kedves utolso.s mi van azokkal akik 15-16 evesen meg es igy toväbb szülnek ha most anyi lennek akkor megertenem hogy minnek szeretnek meg ö näluk segit anyuci meg apuci, de nälam teljesen mäs jol keresek mert kint külföldön elek.
Szerintem lelkileg igazán soha nem is fog senki készen állni erre, akinek még nincs gyereke :) Mindig ott a kétes érzés, aztán arra van a 9 hónap, hogy beinduljanak a teljes anyai ösztönök, bár valamilyen szinten jobb esetben ez alapból megvan, de az a 9 hónap várakozás arra való, hogy baba és anya együtt fejlődjön :) Baba testileg, anya lelkileg! :) Aztán szerintem a találkozás a legcsodálatosabb érzés, amit valaha is átélhet egy nő. Az apáknak is szép pillanat, de egy nőnek szerintem mégszebb. A picúrt, aki fejlődött benne, most végre megpillanthatja :) Fúúú... Egyébként 17.27-es vagyok és yasminelle-t szedek. Az orvosom is azt mondta, hogy abba hagyás után bármikor teherbe lehet esni, csak az a fontos, hogy ha közben történik, akkor még véletlenül se szedjem tovább. Nyilván ahogy előttem is mondták idő kell míg visszaáll a szervezeted a normál kerékvágásba, de szerintem ha minden rendben, akkor pár hónapon belül menni fog :)
2009. dec. 5. 15:13
10.36 vagyok! És magamról beszéltem:) nem rólad, nem tudtam hogy 21 vagy, csak én is annyi vagyok:)
2009. dec. 5. 15:56
Szánalmas, mert leállt a fogamzásgátlóval, hogy teherbe essen? Mi ebben a szánalmas? Miért, aki védekezik óvszerrel, mert el akarja kerülni a terhességet, az szánalomra méltó? Talán azért védekezett eddig, mert nem volt olyan az anyagi háttere, nem volt olyan stabil kapcsolata. Miféle kretén hozzáállás ez?
A kérdezőnek. Pár hónapot szoktak várni, de úgy tudom nem kötelező. lehetséges, hogy teherbe ess ennyi idő után is. Ha tényleg kisbabát szeretnétek, akkor többször kell együtt lenni, hőt mérni. Sok sikert a kisbabához.
2009. dec. 6. 22:08
Kapcsolódó kérdések: