Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló mellet folyamatosan vérzek. Mi lehet a baj?
miért ne hatna? az van a betegtájékoztatóba irva hogy 1. szemtől hat..az nincs ott hogy ha mellék hatásként vérzek akkor nem hat..ha kihagyok 1-2 szemet akkro nem hat.
köszi a válaszokat!
Szia, a betegtájékoztatóban benne van, hogy lehet pecsételő vérzésre számítani az első pár hónapban.
Anno én Lindynette 20-at szedtem (ua. mint a Sensonette) és kábé 30 napig véreztem mire megszoktam a tabit.
Hogy megértsd, beszedtem a mensim első napján a bogyót, 21 napig szedtem és vérezgettem, 7 napos szünetmentesbe is véreztem és amikor elkezdtem szedni a második levelet, kb a 3.-4. bogyónál szűnt meg a vérzésem és után percre pontosan jött meg mindig.
Szóval ne idegeskedj, előfordul.
Akkor menj vissza sos a dokihoz ha nagyon rosszul érzed magad, pl nagyon görcsöl a hasad.
Nekem első 2 hónapban még hányinger is előfordult.
Figyelmesen olvasd el a tájékoztatót, és figyeld a tested, ha olyat észlelsz ami nem normális keresd fel a dokid.
nincsen más mellékhatás,csak ez.
igen tudom hogy benne van a betegtájékoztatóban hogy pecsételö vérzés lehet, csak orsszul fogalmaztam...ugy érttettem hogy az nincsen benne hogy HA PECSÉTELŐ VÉRZÉS VAN, AKKOR NEM HAT A TABLETTA.
köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!