Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló szedésétől pontosan milyen problémáitok lettek, ha lettek?
Pont az új generációs, csökkentett hormontartalmú gyógyszereknél magasabb a trombózis esélye.
Általános mellékhatás még a libidó (drasztikus) csökkenése, ill. a hüvelyflóra felborul, magyarán egyik gombás fertőzésből lehet esni a másikba.
A dokim szerint azóta szaporodnak gomba módra az endometrózissal kezelt betegek, mióta ennyien szednek fogamzásgátlót. Hivatalosan nincs a kettő közt összefüggés.
Nem elhanyagolható, és egyre komolyabb kérdés, hogy ezek a hormonok bekerülnek az ivóvízbe, ami gondot okoz a fiúknál. Nem csoda, ha ennyire kezdenek elnőiesedni.
A pecsételő vérzés, mellfájdalom, fejfájás, hányinger, hangulatingadozás szinte meg se kottyan.
Tüdőembólia, azaz majdnem azonnali halál 1 év 1 hónap szedés után.
A felírást rendes kivizsgálás előzte meg, vizsgálták azt is, hogy van-e trombózishajlamom. Nincs, viszont hála a tablettának életem végig vérhígítót szedhetek.
1-esnek:
(6-osként)
Véletlenül se a legolcsóbbat szedtem.
És nagyon alacsony hormontartalmút.
jaa, a libidóról nem is beszélve.. kalap sz....rt ér az egész.. érted, szexelhetsz, de nincs kedved :D lol...
amúgy ez utóbbi inkább azért volt, mert az exem úgy bánt velem mint egy ronggyal kb..... :S
Libidócsökkenés. Bár ez esetemben előny, mert borzasztóan szexmániás voltam előtte, napi 2-3 menet sem volt elég, mindig kielégületlen voltam, hiszen nincs az a férfi, aki ezt bírja.
A lábam szokott még fájni, nagyon remélem, hogy nem trombózis miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!